Pratite nas

Zdravlje i ljepota

Urolog Aleksandar Milošević: AKO TI PUŠIŠ, SPERMATOZOID JE VIŠE POPUŠIO OD TEBE!

Published

on

Govoreći o muškom sterilitetu, urolog dr Aleksandar je u program TV K1, između ostalog je pričao azospermiji, te načinima njenog liječenja.

“Azospermija je nepostojanje apermatozoida u ejakulatu, u izbačenom materijalu pri mastrubaciji. Ona ne mora da znači da muškarac ne proizvodi spermatozoide. On može normalno da ih proizvodi i zbog zapušenih izvodnih kanala ti spermatozoidi ne dolaze u spoljnu sredinu – objasnio je dr Milošević.

Zatim je dodao da danas veliki broj mladih muškaraca ima problem sa azospermijom, odnosno sa manjom pokretljivošću spermatozoida.

“Sama pokretljivost danas i prije 30 godina nije ista. Danas mladi vrijeme uglavnom provode pored kompjutera, sjedeći, što izaziva smanjeno lučenje testosterona. Nema potrebe za akcijom, za borbom, za bilo čime. Sama činjenica da je nivo slobodnog i ukupnog testosterona u krvi manji, to dovodi do toga da se stvara manje spermatozoida.

Čak i neki formulari koji su do prije 20 godina govorili da je minimum od 20 miliona spermatozoida u jednom mililitru, sad su smanjeni na 10. Inertnost je jedan od uzroka.

Spermatozoidi su najosetljivija ćelija našeg organizma. Ako se ti napiješ, on je pijaniji od tebe. Ako ti pušiš, on je više popušio od tebe. Dakle, stresni život, sve što danas doživljavamo, dugo sjedenje, neaktivnost dovode do smanjena spermatozida – zaključio je urolog. (Naj portal)

Zdravlje i ljepota

DE LA LUNA, 100% prirodni eliksir: Neka vam koža bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti

Published

on

DE LA LUNA, 100% prirodan eliksir, pruža izuzetnu njegu i najzahtjevnije kože. Toliko zdrav da može i da se jede (regeneriše sluzokožu želuca).

Spoj određenih ljekovitih trava u preciznim razmjerama, pčelinjeg voska i maslinovog ulja daje eliksir koji trebate imati u kućnoj apoteci.

Ova magična formula pomaže kod upala, bubuljica, ojeda, crvenila, iritacija, osipa, opekotina, gljivičnih infekcija, herpesa, ispucale i suve kože, ujeda insekata…

Pomaže kod regeneracije kože, hidrira i efikasno spriječava nastanak novih i ublažava već postojeće bore. Eliksir De la Luna sadrži vitamine, minerale, proteine, masne kiseline.

Koža treba da bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti. Neke bezbrižnosti možete da kupite.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending