Pratite nas

Poznati

Završila na infuziji: KAKO SE ELVIRA RAHIĆ ONESVIJESTILA ZA VRIJEME RUČKA?

Published

on

Jedina estradna zvijezda koja je na svom projektu uspjela “pomiriti” I ujediniti četiri najveća sarajevska umjetnika jeste Elvira Rahić. Javna je tajna da se “ne sevdišu” između sebe Dino Merlin, Hari Mata Hari, Armin Šaković, Samir Mujagić…. Te “rogove u vreći” ona je uspjela okupiti na svom albumu “Hotel čekanje”.

Zanimljivo, to je bio prvi album kojeg je Elvira radila bez ičije pomoći. Nakon što je napustila dotadašnje saradnike Jukiće iz Intakta, sve je sama organizovala.

“Na tom albumu sam spojila nespojivo. Cijeli projekat “iz sjene” je radio Dino Merlin, koji mi je zaista iskreni prijatelj i koji mi je nekada poklanjao pjesme. Snimala sam u tri studija. Tri ekipe, a niko ni sa kim nije bio u dobrim odnosima, a sve preko mojih leđa”.

I uspjela je. Svi su bili prezadovoljni, a ona najsretnija. PO završetku cijelog projekta sve aktere na projektu je pozvala na ručak. Neki su došli, drugi izbjegli taj čin, a Elvira je nakon toga završila na infuziji.

“Valjda pala koncentracija, nakon izuzetno stresnog perioda. Odjednom mi se zamračilo pred očima, izgubuila sam svijest. Zavšila sam na infuziji, ali ne žalim, jer je “Hotel čekanje” jedan od najboljih albuma u mojoj karijeri – otkrila nam je Elvira Rahić. (Naj portal).

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending