Pratite nas

Zanimljivosti

U usta joj istovremeno mogu stati tri krofne: GINIS JE PROGLASIO ŠAMPIONKOM SVIJETA (VIDEO)

Published

on

Samantha Ramsdell skupila je impresivnih 1,7 miliona pratilaca na aplikaciji za dijeljenje videa, zahvaljujući isječcima na kojima je u usta stavljala niz namirnica zavidnog volumena – uključujući porciju velikih McDonald’s krompirića.

Samantha je skupila toliko pratilaca nakon što je objavljivala video zapise na kojima je odjednom stavila tri krofne u usta i druge podvige koje su tražili korisnici.
Zahvaljujući svojim neobično velikim ustima, službeno je okrunjena vlasnicom najvećih ženskih usta na svijetu u Ginnessovoj knjizi rekorda, prenijeli su mediji.

31-godišnjakinja iz Connecticuta u Sjedinjenim Državamai ranije je tvrdila da ima najveća usta na svijetu, a to joj je priznanje konačno dodijeljeno – ionako barem u ženskoj kategoriji. Sada kaže da se osjeća “odlično” zbog činjenice da može proslaviti svoju neobičnu prednost, zbog čega se prije osjećala iznimno nesigurno.

“Imati 31 godinu i imati rekord za nešto što me prije činilo tako nesigurnom, nešto što sam pokušavala ne primjećivati je super jer je to sad jedna od najvažnijih, najboljih stvari o meni”, objasnila je Samantha, koja radi kao medicinski prodajni predstavnik.

“Kad bih imala savjet za svakoga ko ima neki velik dio tijela ili nešto stvarno jedinstveno, a želi ući u Ginnessovu knjigu rekorda, rekla bih da to učini! Učini to ponosno i učini to svojim najvećim bogatstvom. To je tvoja supermoć. To je stvar koja te čini posebnim i drugačijim od svih ostalih koji hodaju okolo”, priča Samantha.

Unatoč tome što je cijelog života imala neobično velika usta, tek prošle godine Samantha je na društvenim mrežama počela pokazivati nevjerovatnu sposobnost da u njih utrpa velike količine hrane. Prvobitno je otvorila svoje račune na društvenim mrežama kako bi pokazala svoje izvedbene vještine – ne znajući da će njeni video zapisi privući takvu pažnju.

Ponijela je titulu Ginnessa nakon što je posjetila stomatologa s u prisustvu službenog sudije.

“Dobiti titulu u Ginnessovoj knjizi rekorda odličan je osjećaj, konačno sam mogla pokazati onima koji su me zlostavljali rugajući se ili onima koji su sumnjali u mene da imam velika usta, ali barem imam najveća na svijetu!”, rekla je Ramsdell.

Samantha je savjetovala i drugima sa sličnim “talentima” da se ne boje svog “najvećeg bogatstva” i prepoznaju ga kao supermoć. (Naj portal)

Zanimljivosti

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Published

on

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Bivši vozač Formule 1 i brat legendarnog Michaela, Ralf Schumacher, prije dva mjeseca izazvao je veliku pažnju kad je objavio da je homoseksualac.

15 godina mlađi partner

Na društvenim mrežama objavio je fotografiju s 15 godina mlađim partnerom Etienneom Bousquet-Cassagneom i priznao da je dvije godine s njim u vezi. Uslijedilo je puno pozitivnih reakcija na autanje, među ostalima, i ona njegovog sina Davida.

No sada se oglasila Ralfova bivša supruga Cora, s kojom ima spomenutog sina, a bili su u braku 14 godina, do 2015. Njih dvoje su nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima. Ali Cora sada u intervjuu za Spiegel tvrdi da se osjeća prevareno.

Govori kako nije znala da joj bivši muž ima dečka niti da je homoseksualac iako se, kako ističe, o tome pričalo još dok je bio u Formuli:

– Voljela bih da je Ralf bio otvoreniji prema meni ili da me na neki način uključio u tu odluku. To bi bilo poštovanje prema meni.

Tokom njegove karijere bilo je puno priča i često sam ga pitala je li što od toga istina. Uvijek je sve negirao govoreći mi da umišljam. Čak mi je savjetovao da potražim stručnu pomoć. I onda kad je objavio da je homoseksualac, zaista sam se osjećala izdano, kao da me pogodio nožem. Teške objave poput ovih uvijek utječu na ljude oko vas, uključujući bivšu suprugu s kojom imate dijete. Osjećam se kao da sam potratila najbolje godine svog života. Često se pitam je li ikad bio potpuno iskren prema meni.

Mi smo par

Na ovo je odlučio reagirati Schumacherov dečko. Bousquet-Cassagne je u prvom javnom istupu u intervjuu za RTL rekao: “Razočaran sam Corinim izjavama. Mislio sam da imamo dobar odnos s njom zato što smo se Ralf i ja ranije našli s njom.

– Ona me pitala spavamo li nas dvojica zajedno, a ja sam joj odgovorio: ‘Naravno, da. Mi smo zajedno, mi smo par.’ Ona je reagirala tako da joj je bilo drago zbog nas i to je bilo super. Proveli smo divnu sedmicu s Corom. Zato sam razočaran onim što sada govori.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending