Pratite nas

Zanimljivosti

Sudarili se na kružnom toku, momak joj oprostio, ali djevojka nikako da ga zaboravi: KAKO DA MU SE ZAHVALIM, ŠTA DA MU URADIM?

Published

on

Nesvakidašnji gest dogodio se blizu kružnog toka na Novom Beogradu. Jedna djevojka, početnica u saobraćaju, zakucala se kolima u momka sa novosadskim tablicama, priznala mu grešku, rekla da je to sve njena krivica, a onda ju je momak potapšao po ramenu i rekao “ma sve ok, ništa strašno” i otišao svojim putem.

Pošto djevojka nije stigla da zahvali momku na ovom divnom gestu, odlučila je da ga pronađe preko društvenih mreža, tačnije Reddita uz poruku:

“Tražim momka u kojeg sam se danas zakucala kod opštine Novi Beograd”, napisala je djevojka i dodala:

“Maločas sam se zakucala kolima u jednog dečka sa novosadskim tablicama blizu kružnog toka na Novom Beogradu. Početnik sam u vožnji i potpuno je moja krivica. Dečko je izašao iz kola, bacio pogled, potapšao me po ramenu i rekao ‘ma sve ok, ništa strašno’ na šta sam ga ja (potpuno prestravljena) pitala ‘šta mogu da uradim?’. Zamislite, dečko mi je samo rekao ‘ma opušteno, početnik si, nisi jako udarila’. Ponudila sam mu novac, čovjek odbio… i otišao”, napisala je ona i dodala:

“Međutim, ne mislim da je manja šteta i stvarno bih voljela da pronađem ovog dečka da mu se zahvalim i ponudim pomoć oko popravke… A ako ga ne pronađem, onda bih htjela da se zahvalim svim Novosađanima i ljudima koji su uradili ovako nešto za nekoga. Vožnja po ovom gradu je nezgodna, ali je malo ljepša i lakša kad naletiš na neku dobru osobu”, završila je djevojka.

Među brojnim komentarima, jedan se posebno izdvaja:

“Zahvali mu se u krevetu…” (Naj portal)

Zanimljivosti

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Published

on

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Bivši vozač Formule 1 i brat legendarnog Michaela, Ralf Schumacher, prije dva mjeseca izazvao je veliku pažnju kad je objavio da je homoseksualac.

15 godina mlađi partner

Na društvenim mrežama objavio je fotografiju s 15 godina mlađim partnerom Etienneom Bousquet-Cassagneom i priznao da je dvije godine s njim u vezi. Uslijedilo je puno pozitivnih reakcija na autanje, među ostalima, i ona njegovog sina Davida.

No sada se oglasila Ralfova bivša supruga Cora, s kojom ima spomenutog sina, a bili su u braku 14 godina, do 2015. Njih dvoje su nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima. Ali Cora sada u intervjuu za Spiegel tvrdi da se osjeća prevareno.

Govori kako nije znala da joj bivši muž ima dečka niti da je homoseksualac iako se, kako ističe, o tome pričalo još dok je bio u Formuli:

– Voljela bih da je Ralf bio otvoreniji prema meni ili da me na neki način uključio u tu odluku. To bi bilo poštovanje prema meni.

Tokom njegove karijere bilo je puno priča i često sam ga pitala je li što od toga istina. Uvijek je sve negirao govoreći mi da umišljam. Čak mi je savjetovao da potražim stručnu pomoć. I onda kad je objavio da je homoseksualac, zaista sam se osjećala izdano, kao da me pogodio nožem. Teške objave poput ovih uvijek utječu na ljude oko vas, uključujući bivšu suprugu s kojom imate dijete. Osjećam se kao da sam potratila najbolje godine svog života. Često se pitam je li ikad bio potpuno iskren prema meni.

Mi smo par

Na ovo je odlučio reagirati Schumacherov dečko. Bousquet-Cassagne je u prvom javnom istupu u intervjuu za RTL rekao: “Razočaran sam Corinim izjavama. Mislio sam da imamo dobar odnos s njom zato što smo se Ralf i ja ranije našli s njom.

– Ona me pitala spavamo li nas dvojica zajedno, a ja sam joj odgovorio: ‘Naravno, da. Mi smo zajedno, mi smo par.’ Ona je reagirala tako da joj je bilo drago zbog nas i to je bilo super. Proveli smo divnu sedmicu s Corom. Zato sam razočaran onim što sada govori.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending