Pratite nas

Poznati

Nije šuplja Nihadova: STVARNO ME UJELA RIBA NA OSJETLJIVO MJESTO

Published

on

Nihad Alibegović je poznat kao veliki veseljak i šeret. Zato kada priča da ga je ujela riba, niko me ne vjeruje.

Svi misle da je to neka njegova šala, što bi rekli lovačka ili ribolovačka priča. Međutim, njemu se to zaista desilo za vrijeme ljetovanja u Brelima.

“Bilo nas je podosta u društvu, a plaza krcata, jedno na drugom. Odemo u vodu, jai h pitam jel vas ujedaju ribe, oni crkaju od smijeha. Kontaju zezam se. A ja stvarno u belajima.

Bilo ih je previše. Tjerao sam ih, već su me počele nervirati. Posmislih: “Šta su sve navalile na mene pored toliko ljudi?!”. U jednom momentu osjetio sam poprilično jak ugriz. Kada sam izašao iz mora na mjestu gdje me ugrizla riba ili šta već bilo je krvi.

Nakon pola sata mjesto oko zgloba je nateklo i povremeno sam osjetio bolove, više kao nego žarenje. Kako nije popuštalo, a ne želeći ući u noć a da ne znam šta se dešava s nogom, otišao sam do tamošnje Hitne pomoći gdje su mi kazali da se radi o klasičnom ugrizu ribice na dijelu noge koji je jako osjetljiv. Preventive radi su mi dali injekciju. Tek sutradan mi je bilo bolje – sjeća se Alibegović (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending