Pratite nas

Poznati

Vesnine ljubavne (ne)zgode: VOLJELA JE KOMŠIJU MILANA, ALI JE KOMŠINICA NA BUKULJI IZMLATILA

Published

on

Odavno se zna da je Vesna Zmijanac na planini Bukulja, u blizini Aranđelovca kupila ogromnom imanje i sagradila prelijepu kuću. Tamo je pronašla svoj mir.

Međutim i tamo je vodila buran život, naročito kada popije malo više ili “snimi” muškarca bar za jednu noć. Njene komšije prepričavaju skandal koji se dogodio prije petnaestak godina. Angažovala je radnike da joj rade neke poslove oko kuće. Dopao joj se jedan Milan, koji je bio oženjen, ali nije imao posao.

“Za tu vezu je znala i Milanova žena, ali je tolerisala jer je Vesna dobro plaćala Milana – ispričao je pjevačicin komšija.

“Postoji jedna priča iz tog vremena… Jedne večeri je kod Milana u kuću došla Vesna sa kćerkom Nikolijom, koja je bila dijete. Sjedi Milan na jednom krevetu, a Vesna sjela pored njega i naslonila mu je svoju glavu na rame… Milanova žena sjedi preko puta njih, a Nikolija kod majke. Pita Vesna nju u jednom trenutku: ” Niki, je l bi ti voljela da se mama uda za čika Milana i da ti on bude novi tata? ” .

Onda je ustala Milanova žena, pa onako pijanu Vesnu počela čupati za kosu. Unakazila je… Ta priča je bila hit, prepričavalo se to ovdje dugo – rekao je komšija, ali je molio da mu se ne objavljuje ime, (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending