Pratite nas

Poznati

Dernek za nezaborav: KAKO JE LEPA LUKIĆ ZAPJEVALA NA SUNEĆENJU SINA TASIMA DURMIŠA IZ TETOVA I ZARADILA VREĆU PARA?

Published

on

Pjevačica narodne muzike Lepa Lukić danas proslavlja 82. rođendan. Malo ko bi povjerovao da pjevačica ima toliko godina, s obzirom na to da izgleda znatno mlađe.

U decenijama dugoj karijeri bilo je padova i oscilacija, zgoda i nezgoda, nastupa u velikom koncertnim dvoranama, ali i na vašarima, u kafanama… Pjevala je tamo gdje je dobro plaćaju.

Godine 1986. je zaradila vreću para u Tetovu. Naima tadašnji uspješni privatnik Tasim Durmiš, angažovao je da mu pjeva na sunećenju (obrezivanju) svog sedmogodišnjeg sina Garipa. Tom prilikom je na ražnju okrenuo “malo stado” ovaca, a za hiljade prisutnih organizovao zabavu na kojoj je pjevala Lepa Lukić, dok su na seoskoj livadi u borbi pelivana učesnici bili olimpijski i svjetski sampioni Šaban Trstena i Šaban Sejdlu.

Tetovčanin Tasim Durmiš, je radio kao privatnik – obrtnik , a u restoranu “Baba – Teke” u Tetovu napravio je takvo veselje da bi mu pozavidjeli tadašnji Karingtonovi. Tako su naime, duhovito komentarisali Tetovčani ovaj dernek upriličenu u čast sunećenja njegovog sedmogodišnjeg sina Garipa.

Na ovo veselje, stiglo je u nemalom broju najnovijih “Mercedesa” preko 550 zvanica u elegantnim toaletama i smokinzima. Ova zabava koštala je Tasima gotovo jednu staru milijardu (danas oko 100.000 eura).

Tada je Lepa Lukić pjevala za honorar od “samo” 26 starih miliona (oko 20.000 dolara), a pratio je orkestar RTV Priština. Pored toga zaradila je I ogroman bakšiš. U jednom trenutku nije mogla da pokupi sve petstohiljadarke koje su oko nje ljetjele kao konfete

Ovu feštu uveličala su dva orkestra, a sve je bilo uredno prijavljeno nadležnim službama Skupštine opštine Tetovo. Otac Tasim bio je čak voljan da na gradskom stadionu u Tetovu organizuje I borbu bikova I da za tu zabavu izdvoji 25 starih miliona. Međutim od ovoga nije bilo ništa jer su intervenisali gradki oci I tako, u posljednji trenutak, spasili teren FK “Teteks”

Za svoje goste iz drugih krajeva zemlje, uglavnom poslovne partnere, Durmiš je obezbjedio 55 prenočišta u obližnjem hotelu, a upućeniji tvrde da je tu bilo dosta ekstra troškova koji nigdje nisu evidentirani (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending