Pratite nas

Poznati

Šta mu bi pa se odljubi: DUŠKO SE KAO 21-GODIŠNJAK ZATRESKAO U JELENU, IZNAJMLJIVAO JE AVION SAMO DA BI JE VIDIO

Published

on

Jelena Karleuša navodno je optužila svog supruga za nasilje u porodici. Naime, fudbaler Duško Tošić navodno je ošamario Jelenu na Božić pred rodbinom u njihovoj vili na Dedinju.

Pop diva je odbila medicinsku pomoć, a ispred vile je viđena policija. Duško je negirao njene optužbe. Ipak, šta god da se danas odigravalo u njihovom domu, očito je da je njihov brak u krizi.

Trenutno domaći i regionalni mediju bruje o drami Jelene Karleuše, a mnogi se ne sjećaju kako je započela njihova romansa. Za ljubav Jelene Karleuše i Duška Tošića, tada mladog reprezentativca Srbije i fudbalera francuskog Sošoa, saznali smo u avgustu 2006. godine, kada je objelodanjeno da su sretno zaljubljeni.

Samo mjesec dana nakon što je okončala osmomjesečnu vezu sa beogradskim biznismenom Vladanom Marićem, Jelena Karleuša pala je na šarm Duška Tošića, pisalo se tada, kao i da je fudbaler „danima obigravao oko Jelene i pozivao je da prihvati odlazak na večeru, šaljući joj SMS poruke i cvijeće na prag njene kuće na Bežanijskoj kosi“.

Već na samom početku veze, par je provodio svaki slobodan trenutak zajedno, a Jelena je često boravila u francuskom Munbelijaru, gdje je Duško tada stanovao.
Štaviše, pjevačica je viđena kako u društvu predsjednika Tošićevog tadašnjeg kluba iz VIP lože prati jedan meč, a pisalo se i da je Duško toliko zaljubljen da je jednom prilikom privatnim avionom doletio u Beograd samo da bi vidio svoju djevojku i odmah se vratio u Francusku.

I sama Jelena kasnije je priznala da je Duško bio taj da koji je inicirao njihovu priču.

“Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je riječ o Dušku, on je bio taj koji je mene izabrao i nije odustao. Ja sam neko ko je na prvu loptu odbojan, agresivan i malo koji muškarac je prelazio preko tog mog vrlo agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču”, rekla je JK jednom prilikom.

Duško nije lako odustajao, a uvek joj je bio ogromna podrška.

“On je bio jako uporan. Prvo sam “zgriješila” s njim, a onda sam na Guglu provjerila koliko ima godina. On je tad imao 21 i ja sam mu rekla: “Dečko, sad ćeš ti morati da me oženiš, pošto ova bruka mora da se opravda.”

Šalu na stranu imala sam sreću da imam pored sebe dobrog i kvalitetnog čovjeka koji mi se nije miješao i nije me sputavao u ovom mom ludilu – istjerivanju pravde”, ispričala je Jelena.

Dvije godine kasnije, njih dvoje su se vjenčali, a ubrzo su stigle i njihove kćerke Atina i Nika. Zajedno su prošli mnoge izazove, a uprkos svemu, ostali su zajedno. Jelena, koja ni po jednom pitanju nije svakidašnja, priznala je jednom prilikom da se i ona, baš kao i sve druge žene, zalagala da brak opstane.

“Petnaest godina se borim za očuvanje braka. Mislim da su uvijek žene te koje se više zalažu za tu instituciju, kako braka, tako i porodice. Takve smo životinje”, rekla je pjevačica nedavno. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending