Pratite nas

Poznati

Muka slavne pjevačice niko ne zna: ZAŠTO JE UGOSTITELJ SIMO IZ CIRIHA JELENU KARLEUŠU POSLAO U PUF

Published

on

Početkom ovog vijeka popularna Jelena Karleuša na turneji po zemljama Zapadne Evrope bilježila je rekordno slabe posjete i masovno otkazivanje ugovorenih nastupa.

Tako je 2002. Godine, od šest planiranih i dogovorenih majskih nastupa održala je samo jedan I to u austrijskom gradu Insbruku,u diskoteci “Latosca”. U ovoj diskoteci Karleuša se zadržala na sceni petnaestak minuta. Oko 150 posjetitelja, nakon što su je se nagledali I odmjerili sa svih strana,Jelenu su bukvalno otjerali sa scene. Na pozornicu je doletjela čak i jedna cipela.

Nezgodna situacija bila je i iza scene, kada je srbijanska zvijezda tražila još 9,5 hiljada eura od vlasnika “Latosce”, a on joj isplatio samo 500 eura. Smatrala je da ona nije kriva za slabu posjetu u diskoteci i preko svog menadžera Saše Matića tražila je od gazda koji su italijansko – turska šema, da joj isplate dogovoreni puni iznos od 10.000 eura.

“Vratite vi meni kaparu I platite štetu koju ste napravili u hotelu “Alten Roze” – vrištao je vlasnik diskoteke, kojem su gazde hotela prijavile da im je Karleuša ukrala posteljinu.

Riječ po riječ, Jelenin “koncert” u Insbruku je završen šamarima i nogom u stražnjicu. Dok je “Džoker bend” svirao u dvorani, tjelohranitelji Italijana i Turčina su Jelenu počastili šamarom, a njenog menadžera Sašu nogom.

U Švicarskoj nije bilo šamaranja i nogetanja, ali je Karleušin tim brže izašao iz dsikoteke “Kod Sime” nego što je u nju ušao.

Ovaj ugledni ugostitelj je decenijama sarađivao sa zvijezdama iz svih balkanskih država. Priznao je da nikada nije doživio da mu neka od pjevačica, umjesto sa harmonikašem, dođe sa “orkestrom u džepu”.

Velim joj “A gdje ti je harmonikaš, a ona će meni, da ima matricu i da je to njen cijeli orkestar”: Haj ti velim curo u puf. Ovo nije za tebe – poslao sam je na ulice Ciriha.

Objasnio sam to I publici. I niko mi nije zamjerio – ispričao je Simo Pavlović iz Švicarske. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending