Pratite nas

Zdravlje i ljepota

VISOK PRITISAK: Kada osjetite zujanje, na noge stavite ovlogu od 1 moćnog sastojka (recept)

Published

on

Visok krvni pritisak najznačajniji je faktor rizika za nastanak kardiovaskularnih oboljenja: srčanog udara, srčane slabosti, iznenadne srčane smrti i šloga.

Za sve koji pate od povišenog krvnog pristiska i navale krvi u lice, izdvojili smo jednostavan i djelotvoran narodni lijek u obliku toplog obloga (kataplazme). Ovaj oblog se stavlja u slučaju povišenog krvnog pritiska kako bi se spriječila prijetnja od kapi (celebralne memoragije).

Sastojci: 1 kg crnog luka

Isijecite sitno kilogram crnog luka (odaberite onaj bijele boje). Podijelite isječeni luk na dva dijela i stavite ga na dva platna gaze čija površina treba da bude kao vaše stopalo.

Pred spavanje privijte ovu kataplazmu na stopala. Obavijte noge zavojem da si se kataplazma dobro držala. Držite je tokom cijele noći na nogama (Naj portal)

Zdravlje i ljepota

DE LA LUNA, 100% prirodni eliksir: Neka vam koža bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti

Published

on

DE LA LUNA, 100% prirodan eliksir, pruža izuzetnu njegu i najzahtjevnije kože. Toliko zdrav da može i da se jede (regeneriše sluzokožu želuca).

Spoj određenih ljekovitih trava u preciznim razmjerama, pčelinjeg voska i maslinovog ulja daje eliksir koji trebate imati u kućnoj apoteci.

Ova magična formula pomaže kod upala, bubuljica, ojeda, crvenila, iritacija, osipa, opekotina, gljivičnih infekcija, herpesa, ispucale i suve kože, ujeda insekata…

Pomaže kod regeneracije kože, hidrira i efikasno spriječava nastanak novih i ublažava već postojeće bore. Eliksir De la Luna sadrži vitamine, minerale, proteine, masne kiseline.

Koža treba da bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti. Neke bezbrižnosti možete da kupite.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending