Pratite nas

Zdravlje i ljepota

Prirodni antidepresiv: SADITE, UPRLJAJTE RUKE ZEMLJOM I BUDITE ZDRAVIJI

Published

on

Duga zima, preduga pandemija, loše plate, loše vrijeme, gomila obaveza koje ne stižemo da pokrpimo, perspektiva ne postoji, nervira vas muž, žena, djeca, komšije, majstori, ljubimci, političari… Sve vas nervira i izjeda vam živce.

Prije nego krenete rukom ka Bensedinu ili u sretnijoj varijanti Valerijani, možda postoji neko ljepše i prirodnije rješenje.

Da li boravak u prirodi pozitivno utiče na vas? Osjećate li širenje pluća, čišćenje nerava i povezanost sa svojom suštinom nakon samo par sati provedenih u prirodi?
Boravak u bašti, zelenilu i pored vode zaista liječi. Lokacija koja nudi mir biće najtraženija turistička destinacija u skorijoj budućnosti.

Fejsbuk stranica „Zanimljivo“ često svoje pratioce obraduje nekim interesantnim sadržajem. Ovoga puta odlučili smo da vam u originalu prenesemo njihovu objavu.
U zemlji postoji prirodni antidepresiv. To je Mikobakterija vake, bakterija koju nalazimo u zemlji koju ljudi gutaju ili udišu kada provode vrijeme u prirodi i rade baštenske poslove.

Ova bakterija stimuliše dio u mozgu odgovoran za proizvodnju serotonina (hormona sreće). Većina strastvenih baštovana će vam reći da je njihov vrt njihovo “sretno mjesto” a stvarni fizički čin vrtlarstva smanjuje stres i podiže raspoloženje.

Mikobaktrija vake takođe poboljšava kongitivne funkcije, ima uticaj na Kronovu bolest, čak i na reumatoidni artritis. Prirodno djejstvo tih antidepresivnih bakterija u tijelu mogu se osjetiti i do 3 nedjelje.

Sadite, uprljajte ruke zemljom i budite zdraviji.

I zaista, stilski beton u koji smo svi takozvani građani već po rođenju uklesani oduzima nam neophodnu životnu energiju. Dovoljno je sebičan da ne vraća davaocima ni djelić, a frka i panika na svakom ćošku jednostavno nema smisla.

Sve je više depresivnih i anksioznih ljudi, a pandemija je taj fenomen samo višestruko uvećala. Moramo shvatiti da nas poslodavci i drugi korisnici naše životne energije mogu zamijeniti u roku od odmah, a da naš život i zdravlje nemaju cijenu.

Zato koliko god možete povedite računa o sebi, o mentalnom i fizičkom zdravlju, branite prirodne ljepote i budite dio njih. (Naj portal)

Zdravlje i ljepota

DE LA LUNA, 100% prirodni eliksir: Neka vam koža bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti

Published

on

DE LA LUNA, 100% prirodan eliksir, pruža izuzetnu njegu i najzahtjevnije kože. Toliko zdrav da može i da se jede (regeneriše sluzokožu želuca).

Spoj određenih ljekovitih trava u preciznim razmjerama, pčelinjeg voska i maslinovog ulja daje eliksir koji trebate imati u kućnoj apoteci.

Ova magična formula pomaže kod upala, bubuljica, ojeda, crvenila, iritacija, osipa, opekotina, gljivičnih infekcija, herpesa, ispucale i suve kože, ujeda insekata…

Pomaže kod regeneracije kože, hidrira i efikasno spriječava nastanak novih i ublažava već postojeće bore. Eliksir De la Luna sadrži vitamine, minerale, proteine, masne kiseline.

Koža treba da bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti. Neke bezbrižnosti možete da kupite.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending