Pratite nas

Poznati

Zar je dotle došlo: VERA MATOVIĆ NE IDE NA MARINKOVU SAHRANU ZBOG NJEGOVIH SINOVA

Published

on

Dok eks jugoslovenska estrada i publika oplakuju preran odlazak legendarnog Marinka Rokvića, Vera Matović, poznata kao osoba bez dlake na jeziku, otkrila je da neće prisustvovati njegovoj sahrani.

Izjavila je da je znala da je Marinko bolestan, kao i da je željela da ga posjeti, ali to nije mogla da učini zbog lošeg odnosa sa njegovim sinovima, Markom i Nikolom.

“Bili smo jako dobre kolege, radili smo zajedno puno. Bio je dobar drug i pjevač. Čula sam odavno da je bolovao, nisam mogla da ga posjetim zbog njegovih sinova koji su me za vrijeme poplava u Obrenovcu ponizili i pisali mi da sam dno dna, zato što sam učestvovala u donaciji poplavljenom stanovništvu u Republici Srpskoj, Bosni I Srbiji – rekla je Vera, a zatim sve iznenadila priznavši da zbog ovog sukoba neće doći na Marinkovu sahranu.

“Žao mi ga je i nažalost sigurno neću biti na sahrani zbog njegovih sinova. Saučešće izjavljujem njegovoj supruzi – rekla je Vera Matović. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending