Pratite nas

Poznati

Znaju to oni, ali i Balkanci u Americi: ŠTA SU JEDNO DRUGOM BILI MIRJANA ANTONOVIĆ I SLAVKO BANJAC?

Published

on

Godinama se povlači sapunica o Mirjani Antonović koja svim sredstvima hoće da svog vanbračnog sina, rođenog u Americi uvali Miroslavu Iliću. U tome joj pomažu Lepa Brena, koja se decenijama sveti “slavuju iz Mrčajevaca”, te Mersa Miljković, koja je bila svačija još od najmlađih dana.

I dok javnost na Balkanu analizira koliko Devin liči na Miroslava Ilića, a mediji objavljuju fotografije i detalje ispred beogradskog suda, Balkanci u Americi se ismijavaju, te upiru prstom kao mogućeg oca u neke druge pjevače. Ali, niko ne može sa sigurnošću tvrditi ko je tata, jer Mirjana je važila za najveću estradnu sponzorušu sa eks jugoslovenskih prostora.

Epizoda sa Kićom je opjevana, ona sa Miroslavom se razvlači, a niko ne spominje Slavka Banjca, ženskog srcelomca iz devedesetih godina, koji se prije nepune tri godine vratio u Beograd. Njegovo pravo ime je Slavomir Nedeljković.

Slavu je stekao u bivšoj Jugoslaviji, a zajedno sa koleginicom Vesnom Zmijanac otpjevao je duet koji i danas živi “Ja imam nekog, a ti si sam”.Osim hita sa Vesnom Zmijanac, Slavko je imao još nekoliko hitova koji su ga učinili popularnim kako na javnoj sceni, tako i među pripadnicama ženskog pola, a onda je samo nestao i nije ga bilo više od dvije decenije.

Bilo bi dobro, a vjerovatno i porazno po Mirjanu Antonović da Slavko Banjac progovori gdje je bio, šta je radio, koliko vremena je proveo kod “crne žene”, šta mu je sve kupovala. Estradni svijet sa balkanskih prostora, koji danas živi u Americi, nije ničija, a pogotovo Mirjanina kutija. Oni žale njenog sina, koji je danas momak, ali se pitaju do kada će padati na spletke svoje majke. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending