Pratite nas

Poznati

Mile Kitić puni dvorane na američkoj turneji: SA MIĆOM RADOVANOVIĆEM POSLIJE SVIRKE PRELISTAVA SARAJEVSKE USPOMENE

Published

on

Legendarni Mile Kitić tokom oktobra uveseljava eks jugoslovenski dijasporu na velikoj turneji po SAD. Njega tamo publika, baš kao i na Balkanu, dočekuje i ispraća u posebnom raspoložnju za vrijeme svakog Miletovog odlaska preko bare.

Tako je bilo i ove godine. Mile je otišao da pjeva Balkancima nakon skoro petogodišnje pauze. Zanimljivo da mu je gostovanja organizovao Bane Bojanić, sin Miloša Bojanića, kojem je ovo prvo menadžersko krštenje u Americi, Očito Bane je pokrenuo još jedan biznis.

Tokom oktobra Mile Kitić je imao 15 nastupa – od Atlante do Jutike. Ulaznice za sve koncerte su bile rasprodate po sedam dana unaprijed. Atmosfera sjajna na svakom nastupu.

U Čikagu je vladala posebna atmosfera, kako na pozornici tako i van scene. Na momente i dirljiva, jer su se sreli Mile i Mića Radovanović, obojica estradna djeca Sarajeva iz sedemdesetih godina prošlog vijeka. Satima su prelistavali uspomene o tim vremenima

“Počeli smo zajedno ranih sedamdesetih i evo smo i danas zajedno i ako Bog da za sva vremena u zdravlju i veselju da se viđamo i sviramo. Za sva vremena smo publici na svim meridijanima se predavali srcem i dušom i publika je to vraćala aplauzima iz srca i duse – napisao je Moća Radovanović uz fotografiju sa legendarnim Miletom.

U dvije knjige ne bi moglo se napisati sve ono što su ova dva velikana proživjela na početku karijera. Obojica mladi, talentovani, perspektvni….Mića imao svoj orkestar “Mlade Sarajlije”, a Mile bio hit mladi kafanski pjevač u Sarajevu. Udružili snage, 12 godina zajedno nastupali, čak i prve MIletove ploče zajedno snimali.

Oživjele su brojne drage uspomene, vratila se mladost u nekoj drugoj stvarnosti dva velika umjetnika koji Sarajevo nose u srcu, ali i Sarajevo njih. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending