Pratite nas

Poznati

Nova “Zmija”: TOTALNA TRANSFORMACIJA VESNE ZMIJANAC

Published

on

Popularna Vesna Zmijanac odlučila se za veliku promjenu; još jednu u nizu onih koje je radila tokom minulih dvadesetak godina.

Ona je ovih dana iznenadila publiku gostovanjem kod Ace Lukasa, kada su otpjevali čuveni Merlinov duet “Kad zamirišu jorgovani”. Primjetno je da na grlu nije mogla ništa uraditi, glas je potrošen, ali nova frizura, vitkiji stas, mladalački izgled…. Jesu prijatno iznenađenje.

Vesna bez bora, stomaka, umornog staračjkog pogleda! Curica sa 65 godina!

Očito pjevačica je podobro radila na svom imidžu, pa je dugu plavu kosu odlučila da skrati. Vesna sada ima paž ftizuru i izgleda dosta mlađe, a oduševljeni fanovi komentatisali su kako joj prelijepo stoji i da je odavno trebala da napravi promjene u svom fizičkom izgledu. A koliko je sve to koštalo i koliko dugo će trajati – znaju samo Vesna i njeni sponzori. (Naj portal)

Poznati

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Published

on

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Povodom strašnih poplava koje su zahvatile BiH, oglasili su se brojni pjevači iz regiona.

Prošlogodišnji učesnik „Zvezda Granda“, Mirza Pandur iz Sarajeva apelovao je na sve ljude dobre volje da pomognu porodicama nastradalih. Prikupe osnovne namirnice i potrepštine za ugrožene u Bosni i Hercegovini.

– Zbog teške situacije prouzrokovane poplavama i klizištima organizujemo humanitarnu akciju prikupljanja osnovnih potrepština za najugroženije stanovništvo na području Hercegovine. Svi koji žele da pomognu mogu se javiti putem privatne poruke – poručio je Mirza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending