Pratite nas

Poznati

Zvijezdo, spavaš li mirno: OVO JE ŽENA KOJA JE RODILA KEBI JOŠ JEDNU KĆERKU

Published

on

Dama sa ove fotografije se zove Ljiljana Jevremović. Ona je javno progovorila da sa pozntim folkerom Draganom Kojićem Kebom ima kćerku Inu.

Gostujući u jednoj TV emisiji otkrila je sve detalje o ljubavi sa Kebom, te njegovom I Ininom odnosu danas.

“Ina ne želi nikakav kontakt sa Kebom, čak ni sa svojim polubratom I polusestrom. Ne može da mu oprosti moje suze. – kaže Ljiljana.

“Ina nije željela da promijeni prezime u Kojić i kada je mogla, zbog revolta. On je Inu godinama ignorisao, a kada nekoga ignorišete, vi ignorišete život, to je kao ubistvo – ispričala je Ljiljana.

Jevremovićeva se prisetila kakav je bio Keba, kao i da je pazio na njene troškove, te joj je zamjerao i da ne vodi računa o potrošnji struje.
“On je mene tjerao u mom stanu da gasim sijalice i štedim struju, a ja sam sve sama plaćala. Više je živio kod mene, nego kod kuće. Ne znam kako se pravdao ženi – dodala je ona. (Naj portal)

Poznati

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Published

on

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Povodom strašnih poplava koje su zahvatile BiH, oglasili su se brojni pjevači iz regiona.

Prošlogodišnji učesnik „Zvezda Granda“, Mirza Pandur iz Sarajeva apelovao je na sve ljude dobre volje da pomognu porodicama nastradalih. Prikupe osnovne namirnice i potrepštine za ugrožene u Bosni i Hercegovini.

– Zbog teške situacije prouzrokovane poplavama i klizištima organizujemo humanitarnu akciju prikupljanja osnovnih potrepština za najugroženije stanovništvo na području Hercegovine. Svi koji žele da pomognu mogu se javiti putem privatne poruke – poručio je Mirza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending