Pratite nas

Poznati

Vjeruje astrolozima i hodžama: ANI BEKUTI SU “VIDJELI” LJUBAV SA POLITIČAREM

Published

on

Popularna Ana Bekuta ne krije da voli posjećivati astrologe, vidovnjake, hodže…. Gdje god je čula za nekoga da je “sposoban” odlazila bi na razgovore. Čak je u Sarajevu kod čuvene Zulke odlazila da joj “čita sudbinu” iz kafene šolje.

Zadnjijh godina redovno posjećuje astrologa Oliveru, koja joj je ranije predvidjela blistavu budućnost sa njenim sadašnjim izbaranikom Milutinom Mrkonjićem Mrkom.

“Imam astrologa Oliveru, koja mi jednom godišnje radi natalnu kartu. Ona mi je predvidjela i ljubav sa Milutinom, iako joj ja tada nisam vjerovala – otkrila je

Bekuta, te se prisjetila Zulke iz Sarajeva, koja joj je u fildžanu još prije 30 godina kazala da će imati dvije ili tri nesretne ljubavi, a onda će joj sreća pokucati na vrata.

“Zulke više nema, alit u je Olivera. Sa njom se konsultujem oko svih važnih poslova, kao i oko odabira datuma za neke bitne događaje. Olivera do sada nijednom nije pogriješila i otkad imam nju, ne brinem ni o čemu. Znam da će sve biti onako kako mi je vidjela u zvijezdama. Veoma vjerujem u horoskop i ovih dana sam nervozna zbog retrogradnog Merkura, koji me baš pogađa. – otkrila je popularna pjevačica. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending