Pratite nas

Zanimljivosti

Vatrena Ema: MALO JOJ ŠTO VARA MOMKA SA ŠEFOM, MOLEROM, KUHAROM…

Published

on

Ema (34) iz Eseksa u Velikoj Britaniji kaže da mora svakodnevno da vodi ljubav nekoliko puta, kao i da je počela da vara dečka jer on nije mogao da ispuni njene zahtjeve u krevetu.

“Ako bih na skali od 1 do 10 ocjenjivala svoj libido, onda bi to bila čista desetka, dok bi moj dečko zaslužio sedmicu. Na početku je sve bilo u redu jer sve je bilo novo i nismo mogli da skinemo ruke jedno s drugog – priča ona i nastavlja:

“Ali, poslije godinu dana upali smo u rutinu i on je počeo da “popušta” u krevetu. Sa druge strane, meni se želja za odnosima samo povećala, naročito vikendom.

Dok on želi da malo uspori i gleda utakmice, ja nedeljom do podneva moram bar tri puta da vodim ljubav. Shvatila sam da nam se želje drastično razlikuju i odlučila sam da zadovoljstvo pronađem na drugoj strani. Prvo sam otpočela sa svojim šefom. Ono što je meni bilo potrebno je neobavezano opuštanje sa osobom s snažnim libidom. U osnovi, tražila sam mušku verziju sebe – objašnjava Ema.

Ubrzo sam otpočela uživanje i sa zgodnim zidarom. Njemu je dosadila supruga i imali smo mnogo zanimljivih trenutaka na plaži. Znala sam da sa strane ima još nekoliko djevojaka, ali to mi nije smetalo. On me je čak ohrabrio da pronađem još partnera – navodi žena.

To sam i uradila i smuhala sam se sa kuharom u lokalnom restoranu. On nije krio da spava s nekoliko konobarica, ali meni je to bilo sasvim u redu. Važno je samo da je naša akcija uvijek vatrena – iskrena je Ema koja je ubijeđena da joj njen dečko (koji inače još ne zna za njene preljube), neće zamjeriti što ga vara.

Mislim da on nema pojma da ga varam. Ali, i da zna, ubijeđena sam da to neće uticati na našu vezu. Uostalom, on zna da ga volim, ali i da su naše energije različite i da ja imam prohtjeve koje on ne može da zadovolji – zaključila je Britanka. (Naj portal)

Zanimljivosti

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Published

on

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Bivši vozač Formule 1 i brat legendarnog Michaela, Ralf Schumacher, prije dva mjeseca izazvao je veliku pažnju kad je objavio da je homoseksualac.

15 godina mlađi partner

Na društvenim mrežama objavio je fotografiju s 15 godina mlađim partnerom Etienneom Bousquet-Cassagneom i priznao da je dvije godine s njim u vezi. Uslijedilo je puno pozitivnih reakcija na autanje, među ostalima, i ona njegovog sina Davida.

No sada se oglasila Ralfova bivša supruga Cora, s kojom ima spomenutog sina, a bili su u braku 14 godina, do 2015. Njih dvoje su nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima. Ali Cora sada u intervjuu za Spiegel tvrdi da se osjeća prevareno.

Govori kako nije znala da joj bivši muž ima dečka niti da je homoseksualac iako se, kako ističe, o tome pričalo još dok je bio u Formuli:

– Voljela bih da je Ralf bio otvoreniji prema meni ili da me na neki način uključio u tu odluku. To bi bilo poštovanje prema meni.

Tokom njegove karijere bilo je puno priča i često sam ga pitala je li što od toga istina. Uvijek je sve negirao govoreći mi da umišljam. Čak mi je savjetovao da potražim stručnu pomoć. I onda kad je objavio da je homoseksualac, zaista sam se osjećala izdano, kao da me pogodio nožem. Teške objave poput ovih uvijek utječu na ljude oko vas, uključujući bivšu suprugu s kojom imate dijete. Osjećam se kao da sam potratila najbolje godine svog života. Često se pitam je li ikad bio potpuno iskren prema meni.

Mi smo par

Na ovo je odlučio reagirati Schumacherov dečko. Bousquet-Cassagne je u prvom javnom istupu u intervjuu za RTL rekao: “Razočaran sam Corinim izjavama. Mislio sam da imamo dobar odnos s njom zato što smo se Ralf i ja ranije našli s njom.

– Ona me pitala spavamo li nas dvojica zajedno, a ja sam joj odgovorio: ‘Naravno, da. Mi smo zajedno, mi smo par.’ Ona je reagirala tako da joj je bilo drago zbog nas i to je bilo super. Proveli smo divnu sedmicu s Corom. Zato sam razočaran onim što sada govori.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending