Pratite nas

Poznati

Hoće ga pare: DA NIJE POBJEGLA PJEVAČICA, ENES BEGOVIĆ NIKADA NE BI ZAPJEVAO

Published

on

Enes Begović svoj talenat za muziku otkrio je još kao tinejdžer kada je, kao najmlađi učesnik, pobedio na jednoj audiciji u Visokom.

Iako je tada snimio pjesmu koja je bila nagrada za pobjednika, dogovorio se sa ocem da se neće baviti muzikom dok ne završi školu, međutim prvi nastup je iskrsao već pred kraj školovanja i to sasvim slučajno. Naime, poznanik iz jednog benda sačekao ga je posle škole i pitao ga da pjeva sa njima u jednoj kafani. Pobjegla im je pjevačica.

Otišao je bez znanja roditelja, onako s rajom da se zabavlja. Nije ni imao repertoar, jeino je znao podosta Šabanovih pjesama. Ali,…

“Kada sam otpjevao tri pjesme nastao je tajac a zatim kreće: ” To sine, daj malom bakšiš”- prisjeća se Enes tih trenutaka. Kaže, da su te večeri zaradili veliku količinu novca i da je dijelom to i razlog njegovg ostanka u muzici.

“Jako puno para smo uzeli to veče i tada sam sebi rekao nije farsa da pjevam dobro. Kada sam došao kući moj pošteni otac je morao da zove ljude iz benda da provjeri koliko sam zaradio- kroz smijeh priča popularni visočki slavuj. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending