Pratite nas

Poznati

Zorica Marković i Stanko obradili stari hit: SRAMOTNO DA NE ZNAJU KO JE AUTOR “ZOKI ZORULE”

Published

on

Lijepo je da su Zorica Marković i pjevač Stanko odjenuli novo ruho velikom narodnjačkom hitu “Zorice, Zorule, najljepše djevojče”. Oni su objavili simpatičan spot koje su snimali u centru Beograda, u Knez Mihajlovoj.

Dok su prolaznici bili oduševljeni nastupom, Markovićeva je zajedno sa Stankom i orkestrom priredila pravi šou prolaznicima! Niame, njih dvoje se u spotu za novu pesmu pojavljuju kao ulični pjevači koji uz pjesmu “Zorice, Zorule” igraju, a po svemu sudeći i ludo se zabavljaju.

Pjesmu su objavili na Youtube kanalu, a u opisu napisali “Obrada pjesme Predraga Živkovića Zozovca”.

Sramota!

“Zorice Zorule” nije djelo Predraga Živkovića Tozovca, već čuvenog kompozitora Dragana Tokovića, koju je sedamdesetih godina snimio Aleksandar Trandafilović ili, kako se šalio na soj račun “Aca Tranđa”. Singlica je snimljena 1968. Godine, a onda je sedamdesetih godina Aca to presnimio i na LP.  Tek 1975. godine na singlicu je ovu pjesmu snimio i Predrag Živković Tozovac, ali je uredno potpisao autora Dragana Tokovića. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending