Pratite nas

Poznati

Na granici između BiH i Srbije: ZAŠTO JE I KADA UHAPŠEN DARKO LAZIĆ?

Published

on

Nema dana, a da se ne pojavi neki belaj sa Darkom Lazićem. Čovjek kao da ih sa svijećom traži… A što je najveća tragedija sve više se upetljava u vlastite laži.

Sinoć je ispalio vlasnika diskoteke u Herceg Novom, od kojeg je još prije dva mjeseca uzeo novac unaprijed. Publika i vlasnik su se dugo nadali dace se pjevač pojaviti, tim prije što su se na pozornici pojavili muzičari, te jedno vrijeme muzicirali.

Na kraju su se pokupili i otišli, a jedan od članova benda je “pustio žvaku” da je Darko uhapšen na granici u Bosni.

Darko je, zapravo, prije desetak dana vraćen sa granice između BiH i Srbije. Razlog je taj što nije primio poziv na adresi od sudije. On je vraćen sa granice da se javi nadležnim organima, što je i učinio. On se ujutru uredno javio i sve je riješeno. Nije bilo hapšenja….

Njegov menadžer kaže da Darko u Herceg Novi nije došao iz rivatnih razloga, ali da će se uskoro odužiti publici. Ugpstoteji I menadžeri iz Herceg Novog provjeravaju gdje je Lazić nastupao u srijedu naveče, 12. Avgusta. Dobili su informaciju da je pjevao u Bosni…. (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Ponovo na sudu: DARKO LAZIĆ ĆE MORATI OTKRITI S KIME SE ANA ŠEVIĆ “ŠEVILA”

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending