Pratite nas

Poznati

Marina Tucaković poručuje Aci Lukasu: NE JEDI GO*VNA, VEĆ VRAĆAJ PARE!

Published

on

Nakon što je Saša Mirković, menadžer Ace Lukasa najavio tužbu protiv Fute Radulovića zbog nelegalne prodaje diskova preko firme “Laki saund”, oglasila se Marina Tucaković. Ona otkriva da Aca Lukas duguje veliku sumu novca njenom mužu, te da imaju i sudsku presudu u džepu, u kojoj je tačno naznačeno koliko Lukas duguje Raduloviću.

“Neka Aca više ne jede gov*na, nego neka vraća novac, koji je dužan vratiti i prema pravosnaćnoj presudi. Nikada o ovome nisam javmno govorila, ali evo natjerali su me da kažem istinu. Svojevremeno Futa je unaprijed platio Lukasa za turneju, uz dogovor da mu on vraća novac poslije koncertnih nastupa. Naravno, nije vratio ni eura, već je sve proćerdao ili vrraćao dugove kamatarima, a nas ostavio na čekanju. Cifra je baš velika – otkrila je Marina Tucaković, mada u suštini ništa lijepo se ne može ni čuti od Lukasa. (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Ocjena “književnog djela”: SIN MARINE TUCAKOVIĆ URINIRAO PO KNJIZI ACE LUKASA

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending