Pratite nas

Poznati

Priča o pjesmi “Mišo moj”: ANA NIKOLIĆ JE ISPJEVALA BOLNU MAJČINSKU LJUBAV NAKON GUBITKA SINA

Published

on

Od 2010. godine publika pjevuši veliki hit Ane Nikolić “Mišo moj”. Pjesma je doživjela planetarnu i bezvremensku popularnost. Čak je na svojim svirkama uživo izvodi i Danijela Martinović.

U vrijeme kada se pjesma pojavila špekulisalo se da je pjesma posvećena kontraverznom biznismenu Rodoljubu Raduloviću (MIši Banani), kojeg su dovodili u vezu sa Anom Nikolić.

Istina je sasvim drugačija i veoma je bolna. “Mišo moj” su, zapravo jecaji neutješne majke Marine Tucaković koji je na onaj vijet otišao jako mlad.

“Pjesmu sam pisala u svom najtežem životnom periodu, kada sam izgubila sina! Dugo sam razmišljala ko bi mogao ove snažne emocije da prenese publici, a onda je izbor pao na Anu Nikolić – otkiva Marina Tucaković.

U vrijeme kada je pjesma ugledala svjetlost dana, pjevačica Ana Nikolić je rekla:

“Bilo mi je jako teško, a kada je Marina izrazila želju da ja otpjevam pjesmu “Mišo moj”, sva sam se naježila. Jedva sam skupila snagu da pjesmu snimim i iznesem na način koji se od mene očekuje. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending