Pratite nas

Poznati

“Zakačili” virus u Novom Pazaru: GRUPA LEKSINGTON SADA SE ZOVE “KORONATON”

Published

on

Da je sve više estradnjaka, koji su zaraženi korona virusom, nije nikakva vijest. Ali, kada se zarazi cijeli bend – pomalo je i šokantno. Takav je slučaj sa bendom “Leksington”. Kompletna postava je zaražena korona virusom, Vjeruje se da su virus “zaradili” u Novom Pazaru, gdje su nastupali 17. juna.

COVID – 19 prvo je otkriven kod pjevača Bojana Vaskovića, a zatim su se zarazili i ostali članovi – svi u jednom danu! Gitarista Miloš Vuksanović, basista Dragoljub Stević, bubnjar Dejan Kostić i klavijaturista Darko Jovanović proveli su dve nedelje u kućnoj izolaciji, a Miloš priča kako je sve krenulo.

“Odmah poslije koncerta dobio sam visoku temperaturu. Po prirodi sam hipohondar, pa sam otišao da se testiram i rezultat je bio pozitivan na kovid. Sreća moja da sam brzo saznao da sam zaražen, tako da sam se odmah izolovao.

I ostali su se odmah, nakon što su Milošu stigli rezultati, testirali.

“Vrlo je moguće da smo se svi zarazili u Novom Pazaru. Iako je koncert bio na otvorenom, posle svirke smo se fotkali sa fanovima. Vidjeli smo se i sa nekim prijateljima… Sve je to bilo dovoljno da se zarazimo. Čovjek baš mora da bude oprezan, ako hoće da izbjegne virus – priznaje muzičar.

Gitarista apeluje na ljude da se jave u kovid bolnicu čim osjete prve simptome. Bitno je na vrijeme reagovati, čim se dobije temperature, pravac – testiranje.

Poznati

Ana Bekuta proslavila 65. rođendan: EVO KO JE STIGAO OD KOLEGA

Published

on

Ana Bekuta, pjevačica i članica žirija “Zvezda Granda”, jučer je proslavila svoj 65. rođendan.

Povodom toga za svoje najbliže prijatelje i članove porodice napravila je slavlje u restoranu.

Od poznatih lica na rođendanu folk zvijezde pojavile su se njene koleginice Lepa Brena i Milica Pavlović.

Slavlju su prisustvovali i njeni unuci Sonja i Branko te na taj način joj uljepšali ovaj poseban dan.

Tako su se mnogobrojni fanovi, prijatelji, kolege i saradnici oglasili putem društvenih mreža i Ani poželjeli samo najljepše želje povodom rođendana.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending