Pratite nas

Poznati

Mahir Mulalić je pobjednik Zvezda Granda: TRINAEST MU SRETAN BROJ

Published

on

Nakon dva neupjela pokušaja, treći put mu se sreća osmjenula. Mahir Mulalić je pobijedio u muzičkom takmičenju Zvezde Granda gdje je u finalu nastupao pod “baksuznim”rednim brojem 13. Mladi Gračanlija Mulalić je osvojio automobil, dvije pjesme i kompletan marketing od produkcije, a nakon pobjede je svoje prve utiske podijelio sa domaćim medijima.

“Pod tolikim sam utiskom da vam ne mogu opisati, trebaće mi par dana da se saberem, ovo je ludilo!”, započeo je 22 – godišnji pjevač koji se tresao od šoka i uzbuđenja.

Na pitanje kako će proslaviti pobjedu, imao je spreman odgovor:

“Sigurno neću da spavam!”, rekao je kroz smijeh Mahir.

On je bio pulen Marije Šerifović, čiji su kandidati pretplatnici na pobjedničke trofeje u ovom takmičenju. Ovo je treći trijumf njenih kandidata:

Zanimljivo je da je mladi pjevač u toku takmičenja imao smrtni slučaj u porodici – preminula je njegova majka, nakon čega je propustio jedan krug, ali je i poslioe velike tragedije uspio da se vrati u takmičenje i na kraju pobijedi.

“Pobjedu posvećujem svojoj majci, definitivno!”, rekao je Mahir, čiji je otac dugo godina se bavio muzikom, svirao je gitaru, pjevao, pa je vjerovatno od njega naslijedio dar za pjesmu. U toku takmičenja Mahir je osvajao žiri i publiku pjesmama Čole, Harija Mata Harija, Balaševića… (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Marija odriješila kesu za Vericu Šerifović: MAJKO, IMAT ĆEŠ LIJEPE GAĆE!

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending