Pratite nas

Poznati

Trostruka pobjeda u “Nikad nije kasno” favoritkinje Zorice Brunclik: OVO SU NEZABORAVNE IZVEDBE BOJANE BARJAKTAREVIĆ

Published

on

Nekadašnja pjevačica grupe „Bon Ami“ trijumfovala je u šestoj sezoni takmičarske talenat šou emisije “Nikad nije kasno”. U finalu je nastupilo 10 veterana, tačnije učesnika koji imaju više od 45 godina, a pobjedu u sve tri kategorije odnijela je Bojana Barjaktarević. .

Prvi put u istoriji muzičkog takmičenja, trostruku pobjedu odnijela je talentovana Bojana Barjaktarević iz Paraćina. Ona je osvojila najviše SMS glasova, a ubrzo zatim je trijumfovala i u fejsbuk glasanju, ali to nije sve, stručni žiri joj je takođe pripisao titulu pobjednika.

Bojana nije mogla da sakrije sreću zbog uspeha, pa se zahvalila svima.

“Prvi put u životu mi se ovako ruke tresu, ovako se nisam tresla ni kad je bilo najgore!

Zbog nevjerovatnog talenta koji je pokazala tokom takmičenja i trijumfa u 6. sezoni, Zorica Brunclik nije mogla da sakrije oduševljenje što je baš njen favorit pobijedio, te joj je dala ponudu koja se ne odbija.

“Bojana, ja 11. novembra imam koncert u Areni, ti ćeš biti moj gost ako bog da – poručila je uzbuđeno Zorica.

Nakon glasanja žirija, koji su činili Zorica Brunclik, Saša Milošević Mare, Neda Ukraden , kao i 17 članova žirija koji su glasali u live uključenju i po evrovizijskom sistemu, Bojana Barjaktarević proglašena je pobjednicom stručnog žirija.

Barjaktarevićeva je osvojila publiku kako glasom, a tako i životnom pričom. Naime, ona je jednom prilikom otkrila da je napravila dugogidišnju pauzu tokom karijere zbog opake bolesti. Naime, ona je imala tumor na lijevoj dojci, koji je kasnije metastazirao.

“Povadili su mi 24 žlijezde. Radila sam 16 hemioterapija, a poslije prve sam ostala bez kose. Ono što je dobro je što sad imam novu kosu, i to 40 odsto više nego prije. Ono što je najbitnije je biti uporan i pozitivan, nema psihičkog padanja, to je najgori neprijatelj – ispričala je Bojana ranije o svojoj bolesti.

Iako je njena izvedba u finalu bila maestralna, pamti se njen nastup tokom kojeg je rasplakala Žiku Jakšića svojom interpretacijom numere „Pođi sa mnom ispod duge“ od Šemse Suljaković.
Inače, na putu do pobjede Bojana je pjevala Zoricine, Brenine, Šemsine, Usnijine pjesme, te sevdalinke. Izabrali smo njenih šest maestralnih izvedbi. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending