Pratite nas

Zdravlje i ljepota

HOLESTAZA: Čaj koji pomaže kod tegoba sa žučnom kesom (Recept)

Published

on

Svako, bez obzira na starost ili pol, može da se suoči sa problemom stagnacije žuči. Prezaposlenost, stres, navike u ishrani, brzi ritam života, kao i veliki broj sati proveden u sjedećem položaju, najvažniji su faktori koji utiču na ovaj problem.

Simptomi koji se javljaju su oštar bol u abdomenu, gorčina u ustima, žuti krugovi oko očiju i isprva je vrlo moguće da ne shvatite o čemu je riječ. Ljekar, pak, može na osnovu ovih simptoma da zaključi da se radi o holestazi, odnosno o poremećaju izlučivanja žuči. Na sreću, ova bolest nije fatalna, ali uzrokuje veliku nelagodu i u mnogome pogoršava kvalitet života.

Za ljubitelje tradicionalne medicine postoji mnogo biljaka koje pomažu u brzom rješavanju stagnacije žuči. Njihovu efikasnost dokazali su ne samo pacijenti, već i ljekari. Probajte ovaj čaj koji pomaže kod grčeva izazvanih tegobama sa žučnom kesom.

Uzmite biljke petoprsnicu, nanu i zmijino mlijeko (Marijina trava) i pomiješajte u jednakoj razmjeri. U 2 dl ključale vode sipati 1 kašku i ostaviti da odstoji 15-ak minuta. Procijediti i piti 1 šolju dva puta dnevno. Primjenjujte ovu terapiju dvije nedjelje. (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

MUČNINA, NADUTOST: Čajevi koji smiruju želudčane tegobe!

Zdravlje i ljepota

DE LA LUNA, 100% prirodni eliksir: Neka vam koža bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti

Published

on

DE LA LUNA, 100% prirodan eliksir, pruža izuzetnu njegu i najzahtjevnije kože. Toliko zdrav da može i da se jede (regeneriše sluzokožu želuca).

Spoj određenih ljekovitih trava u preciznim razmjerama, pčelinjeg voska i maslinovog ulja daje eliksir koji trebate imati u kućnoj apoteci.

Ova magična formula pomaže kod upala, bubuljica, ojeda, crvenila, iritacija, osipa, opekotina, gljivičnih infekcija, herpesa, ispucale i suve kože, ujeda insekata…

Pomaže kod regeneracije kože, hidrira i efikasno spriječava nastanak novih i ublažava već postojeće bore. Eliksir De la Luna sadrži vitamine, minerale, proteine, masne kiseline.

Koža treba da bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti. Neke bezbrižnosti možete da kupite.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending