Pratite nas

Poznati

I Luka Kozarević ima Jelenu: DABOGDA TE LJUBAV UBILA , MOJE SRCE SI SLOMILA

Published

on

Mnoge su Jelene opjevane u pjesmama. Sjećate li se one “O jelo, Jelo, Jelena….”, pa onda “Pusto, pusto mi je sve, nema moje Jelene”. O Jeleni je pjevao i Duško Kuliš. Ovih dana stiže još jedna. O Jeleni pjeva Luka Kozarević. On u ovoj pjesmi kune Jelenu.

Luka Kozarević pjesmom “Luda” krajem prošle godine osvojio je simpatije publike u našoj zemlji, a uskoro će objaviti i spot za novu pjesmu „Jelena“.

Autor teksta je Sadeta Živković, dok muziku i aranžman potpisuje Nemdžad Alić. Bubnjeve je svirao Nermin Dedić, a gitaru Haris Pozderac. Za videozapis bio je zadužen studio „LegeArtis“ iz Bihaća, a cijeli spot je snimljen u gradu na Uni.

“Pjesma „Jelena“ je nešto drugačije, nešto novo ili samo nešto sa dušom. Zadovoljan sam saradnjom sa ekipom „LegeArtis“ i jedva čekam da sve bude montirano i da čujem impresije publike. Tema pjesme je ljubav… Ona nas sve najbolje inspiriše – kaže Luka Kozarević koji dodaje da bi spot trebao biti premijerno prikazan početkom jula. (Naj portal)

Poznati

Keba se popeo na rub Starog mosta: Građani promatrali šta se dešava

Published

on

Srbijanski pjevač Dragan Kojić Keba boravio je u Mostaru gdje je privukao veliku pažnju brojnih građana i turista koji su se u tom trenutku našli u Starom gradu.

U jednom trenutku pjevač se popeo na rub Starog mosta kao da se priprema za skok.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragan Kojic Keba (@dragankojickeba)

Kada su ga građani i turisti počeli snimati, Keba ih je obavijestio: “Neću ja skakat”. Na to se jedan od profesionalnih mostarskih skakača nadovezao s: “Ja ću”.

“Bravo”, rekao mu je pjevač i potapšao ga po ramenu.

Inače, Keba je boravio u Mostaru gdje je snimao svoj najnoviji spot za pjesmu “Svilene košulje”, a pridružili su mu se i Mostarski tamburaši.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragan Kojic Keba (@dragankojickeba)

Većina kadrova snimljena je uz rijeku Neretvu, a Mostarci i turisti su znatiželjno promatrali što se događa.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending