Pratite nas

Poznati

Ovu pjesmu čekao 20 godina: BOBAN RAJOVIĆ “ZAKUCAO” HIT NAD HITOVIMA!

Published

on

Kao što je i obećao, čim se stišala pandemija koronavirusa i čim je život počeo da se vraća u normalu, pjevač Boban Rajović publiku je obradovao novom pjesmom i spotom.

Folkeru se desilo nešto što se rijetko kome događa, a to je da među komentarima nema baš nijednog negativnog, a za svega nekoliko sati našao se u vrhu trendinga u Hrvatskoj i Crnoj Gori.

„Kakva emocija, koliko ljubavi i ponosa“, „Zaplakala sam, hvala ti na ovome“, „Ovaj čovek ima sve“, „Savršeno!“, „Dođi kuću da ti prepišem“, samo su neki od više stotina komentara, među kojima nema nijedan negativan.

Rajović je po prvi put u spotu pokazao svoju kuću u Beranama gde je odrastao, a ta scena za njega je posebno emotivna i teška.

I brojne poznate ličnosti oduševljeno su podIJelili Rajovićevu pJesmu, a prvi među njima Ana Nikolić, Dragana Mirković, Milan Vasić, Miloš Degenek, Uroš Živković i drugi.

„Treperiti, dok čekaš da ljudi čuju ono u šta si unio cijelog sebe, divan je osjećaj. Moja kuća, moja zemlja, vazduh koji miriše na dom. I zato, nije ova pjesma ništa, do čista ljubav. Ko to shvati, imaće isti drhtaj srca kao što sam imao ja dok sam je snimao. Uživajte, dobri moji! Volim vas“, riječi su kojima je Boban predstavio publici novi spot.

Inače, Boban je istakao da je na ovu pjesmu čekao 20 godina. Spot je radio već dokazani Dejan Milićević, tekst Dražen Damjanović, muziku Aleksandar Kobac, izvršni producent je Marko Nikolić, a brojne reakcije izazvala je i prelijepa manekenka Milica Mijanović, kao i predivna djeca koja su članovi ansambla KIC Budo Tomović. (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Boban Rajović o braku: NAJVAŽNIJE JE DA DOBRO LAŽEŠ ŽENI!

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending