Pratite nas

Poznati

Kupiću nam sat što ide unazad: POSLUŠAJTE NOVU PJESMU ŽELJKA BEBEKA

Published

on

Mnoge balkanske muzičke zvijezde su napravile veliku pauzu u karijeri čekavši pravi trenutak za objavu pjesme, kako bi ona dobila odjek kakav zaslužuje. Pjevač Željko Bebek je mjesecima unazad radio na albumu, a jedna od pesma zanimljivog naziva je već kupila njegove obožavatelje.

Naime, za numeru „Kupit ću nam sat”, legendarni Bebek je snimio i spot u razrušenoj instituciji, piše na Fejsbuk stranici „Jugoton Croatia Records”. Pjesmu autora Branimira Mihaljevića i Marija Mihaljevića, Bebek će izvesti prvi put uživo na CMC festivalu u Vodicama, 12. juna. Ovaj singl ujedno je i najava njegovog novog studijskog albuma „Mali oblak ljubavi” koji na tržište izlazi 11. juna.

“To je prva pjesma na mom novom albumu. Radi se o lijepoj pjesmi zaraznog tempa koji smo snimali u jednom opasnom prostoru pa je samim time i snimanje bilo naporno. Radi se o nedovršenoj Sveučilišnoj bolnici u Zagrebu na kojoj više nema prozora, ambijent je razrušen, a koliko je opasan govori i podatak da tamo treniraju momci za akcije spašavanja. Rediteljka Sandra Mihaljević odabrala ga je upravo jer govori o prolaznosti vremena. Sat je nešto što te stalno podsjeća da se nešto dogodilo ili tek treba da se dogoditi – rekao je Bebek, ponos Sarajeva, koji danas živi u Zagrebu. (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Prošetao ulicama rodnog grada: SARAJLIJE TOPLO DOČEKALE ŽELJKA BEBEKA I PJEVUŠILE “DA ZNA ZORA”

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending