Pratite nas

Zdravlje i ljepota

POLICISTČNI JAJNICI: Mješavina od meda, peršuna, limuna I maslinovog ulja “topi” ciste (Recept)

Published

on

Policistični jajnici – dijagnoza koju više od 60 odsto žena ima, a da možda ni ne zna. Čim primijetite promjene u menstrualnom ciklusu obavezno se obratite ljekaru jer postoji mogućnost da i vi spadate u tu kategoriju.

Naravno, bolest sama po sebi nije previše opasna, ne ugrožava vas životno ali ukoliko se na vrijeme ne liječi može dovesti do dijabetesa, neplodnosti i mnogih drugih poremećaja. Pored čaja od virka koji je već nadaleko poznat za sve ženske probleme, možete napraviti i ovu zdravu mješavinu za ponoć kod policisaričnih jajnika. .

POTREBNO JE: 300 gr meda, 300 gr svježeg peršuna, 300 gr limuna sa korom i 100 gr maslinovog ulja

Dobro operite limun sa korom, a najbolje je da to uradite u sodi bikarboni! Sastavite sve sastojke u blender i izmiksajte dok se ne sjedini! Vaš lijek je spreman!
Uzimati tri puta dnevno prije obroka! Treba popiti jednu malu rakijsku čašicu ove smese!

Uz kombinaciju ishrane, fizičke aktivnosti, čaja od virka i ove zdrave smjese rezultati će se brzo pokazati! (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Ženske tegobe: VJEŽBA ZA UBLAŽAVANJE PMS SIMPTOMA

Zdravlje i ljepota

DE LA LUNA, 100% prirodni eliksir: Neka vam koža bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti

Published

on

DE LA LUNA, 100% prirodan eliksir, pruža izuzetnu njegu i najzahtjevnije kože. Toliko zdrav da može i da se jede (regeneriše sluzokožu želuca).

Spoj određenih ljekovitih trava u preciznim razmjerama, pčelinjeg voska i maslinovog ulja daje eliksir koji trebate imati u kućnoj apoteci.

Ova magična formula pomaže kod upala, bubuljica, ojeda, crvenila, iritacija, osipa, opekotina, gljivičnih infekcija, herpesa, ispucale i suve kože, ujeda insekata…

Pomaže kod regeneracije kože, hidrira i efikasno spriječava nastanak novih i ublažava već postojeće bore. Eliksir De la Luna sadrži vitamine, minerale, proteine, masne kiseline.

Koža treba da bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti. Neke bezbrižnosti možete da kupite.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending