Pratite nas

Poznati

Eurosong 2021: SA BALKANA U FINALU JEDINO “URAGANKE” IZ SRBIJE

Published

on

Predstavnici bivših jugolovenskih država na ovogodišnjem EUrosongu su doživjeli debakl. Doduše, BiH nije imala svog predstavnika, a Slovenija, Hrvatska, Makedonija, Kosovo… nisu dobile dovoljan broj glasova za nastup u finalu.

Čast balkanskih zemalja spasile su ćlanice grupe “Hurricane” iz SRbije. One su s pjesmom “Loco Loco” ušle u finale Eurosonga, održanog u Roterdamu. Srpkinje su nastupom “zapalile” dvoranu i izazvale ovacije. One su jedne od rijetkih koje su zemlju predstavile pjesmom na svom jeziku.

Sve u vezi s njihovim nastupom, od zahtjevne koreografije, preko pjevanja do efekata, komentarisano je na društvenim mrežama, te je jasno da su Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević ostavile odličan utisak.

U finale su još ušle Albanija, Bugarska, Moldavija, Portugal, Island, San Marino, Švajcarska, Grčka i Finska. U finale su prve polufinalne večeri prošli predstavnici Norveške, Izraela, Rusije, Azerbejdžana, Malte, Litvanije, Kipra, Švedske, Belgije i Ukrajine.

Finale Eurosonga će biti održano u subotu, 22. maja. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending