Pratite nas

Poznati

Jadranka i dalje “crna ovca”, a Gile ispao “pi*ka”: SAMO ŠERIF PRISTAO SA NJOM DA PJEVA ZA DAN NEZAVISNOSTI CRNE GORE

Published

on

Koliko je strada ispolitizirana, najbolje kazuje primjer iz Crne Gore, koja 21. maja obilježava Dan nezavisnosti.

Zbog Jadranka Barjaktarević, koja je protjerana iz Srbije zbog nastupa na jednom skupu za Crnu Goru, Estrada se podijelila. Navodno, mnoge njene kolege se pribojavaju sankcija….

Tako je Amar Gile Jašarspahić u zadnji čas otkazao svoj nastup sa njom zakazan za 21. Maj u jednom podgoričkom hotelu. Honorar je bio izuzetno primamljiv, ali Gile nije želio da rizikuje eventualnu osvetu iz “Granda” i ostalih medija iz Srbije.

Gile, za kojeg inače pričaju da je “pi*la” od čovjeka, nije želio da bude stavljen u bilo kakav politički kontekst, niti da se priča kako je pjevao sa Jadrankom baš na taj dan, pogotovo ne nakon svega što je bilo, vezano za njeno pjevanje pjesme “Ne može nam niko ništa”, koju dobro pamte i u Bosni devedesetih godina. Iako je ljubavna pjesma, ona se u političkim i ratnim sukobima devedesetih godina na prostorima bivše Jugoslavije smatrala himnom “srpskih ratnika”. .

Gile je sklonjen sa najavnog plakata, a stavljen je Šerif Konjević, koji je pristao da pjeva. Njemu “ne može niko ništa”! (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Ako folk majka u nekoga upre prstom, to nije dobro: ZAŠTO JE ŠEMSU POVRIJEDIO GILE!

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending