Pratite nas

Poznati

Modni kreator indiretno dao epitet Dragani Mirković i Miri Škorić: PODGUZNE MUHE ŠUTE O CECINIM SPLETKAMA

Published

on

Bivši prijatelj Svetlane Cece Ražnatović, Saša Vidić ponovo se osvrnuo na prekid prijateljstva sa Svetlanom Cecom Ražnatović. Modni kreator objasnio je zbog čega je prkinut odnos dug 16 godina, te se dotakao Dragane Mirković i Mire Škorić, koje su u određenim trenucima osjetile “Cecin mač zlobe”.

“Ceca je sklona ogovaranju. U mom prisustvu je ogovarala moje jako dobre prijatelje i tada sam rekao dosta. Pet puta sam joj rekao da ne priča o mojim prijateljima i ona svaki dan ponavlja.

Onda jedan njen prijatelj, da ga tako nazovem, zove da vidi kao šta je bilo i želi da nas miri. Ja mu lijepo objasnim da ja nisam podguzna muva kao on i da ne zavisim od nje kao on.

16 godina smo bili prijatelji. Ja sam imao svoje prijatelje i upoznao sam je sa cijelim gradom. U međuvremenu sam joj ukinuo neke prijatelje jer sam im rekao šta je pričala o njima. A dobro zna da ako dodatno progovorim, ostaće bez još nekih i u Beogradu će biti nevidljiva – ističe Vidić, pa se osvrće na prekinuto prijateljstvo Cece i Mire Škorić:

“Ceca je Miru pljuvala svuda i za neke pare. Njoj je Mira u lice rekla cijelu istinu, ja sam bio prisutan i Ceca je pobijelila. Mira kad bi rekla neke stvari, mislim da bi se Ceca iselila iz Beograda, ali Mira to neće uraditi, nije taj tip.

Šta sve Mira i Dragana znaju o njoj! To bi haos bio. Ma, iz Srbije bi se iselila. Dragana Mirković je odustala od cele te priče, žena živi svoj život, srećna, ispunjena, neće da se bakće sa bagrom. Šta sve Mira zna, ja sam mala beba u odnosu na nju, ali neću da je koristim da bih ovu zaje*avao – kaže Saša koji je eto odlučio da progovori, ali čini se kasno. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending