Pratite nas

Poznati

Legende i poroci: SINAN SAKIĆ JE ZA NOĆ ZNAO PROKOCKATI 50.000 EURA

Published

on

Izgleda da su svi kockari na estradi posebni. Omiljeni, slavni, humani… Takvi su Krunoslav Kićo Slabinac, Lepa Lukić, Zoran Kalezić, Toma Zdravković, Semir Cerić Koke… Ipak, Sinan Sakić je nešto posebno. Bio je topla umjetnička duša, emotivac, prijatelj…

Nažalost, daleko van scene i on je bio sklon porocima. Javno je priznao više puta da pretjerano konzumira alkohol, najčešće viski, da mu ni droga nije strana, ali i da za noć prokocka i po 50.000 eura. .

“Nisam mogao bez alkohola i ne znam kada su stvari izmakle kontroli. Non-stop sam bio u nekoj frci, stalno je oko mene bilo društvo, bio sam po kafanama, diskotekama, restoranima. Svaki dan sam pio. Davno sam se navukao na alkohol uz prijatelje i nazoviprijatelje. Mislio sam da znam kontrolirati svoju glavu i svoje postupke, da se mogu nositi s alkoholom, da mogu stati kad hoću, da su mi granice jasne – govorio je Sinan. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending