Pratite nas

Poznati

Dudićevska posla: GODINAMA NISU GOVORILI, A SADA SE HASANU PRIKAZAO ŠABAN!

Published

on

Prevrtljivi Hasan Dudić ni sa 63 godine nije promijenio ćud; čas priča jedno, čas drugo. Zato je i dobio etiketu u estradnim kuloarima “dudićeva posla”. (63)

Nakon što smu se 31. Marta pogoršalo zdravstveno stanje zbog posljedica korona virusa, Haso, kako ga je zvala prva supruga Zlata, priča “da ga pokojni brat od tetke Šaban Šaulić čuva sa neba i ne da mu da umre”.

Pjevač se oporavlja u bolnici, skinut je s kiseonika, na kom je bio završio zbog teške kliničke slike.

“Raspadao sam se u jednom trenutku, mislio sam da odlazim na onaj svijet. U tim trenucima sam vidio mog Šabana. Znam da me on čuva s neba, ne da mi da odem na onaj svijet. Nisam ga sanjao, ali sam u nekim trenucima osjećao njegovo prisustvo – kaže pjevač i dodaje da je Šaulić jedina osoba na koju je u svakom trenutku, dok je bio živ, mogao da računa.

Vrlo interesantna priča, iako ne odgovara istini. Slavni Šaban i prevrtljivi Dudić godinama nisu govorili. U tom periodu Dudić je jako ružno pričao o Šabanu, za razliku od kralja narodne muzike koji bi na svaku priču o Dudiću, samo odmahnuo glavom, uz tpičnu njegovu izjavu “pusti, bre, budalu”. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending