Pratite nas

Poznati

Bolna sudbina Sanje Maletić: IMAM SVE, ALI NIKAKO DA POSTANEM MAJKA!

Published

on

Pjevačica Sanja Malatić već decenijama je na muzičkoj sceni, Međutim, svoj privatni život i unutrašnje borbe trudila se da čuva od čiju javnosti. Jedna od najtežim istina sa kojom je morala da se suoči je to što ne može da se ostvari u ulozi majke.

Rano je počela da se bavi muzikom, a zajedno sa suprugom Ljubišom Maletićem ostvarila je sve želje na polju karijere jer je porodica u mladosti sputavala da se bavi ovim poslom. Sanja je dosta radila u inostranstvu, te je stekla i zavidno bogatstvo koje je investirala u nekretnine.

Pored nekretnina u rodnoj Tuzli, bračni par Maletić ima kuće i stanove u Beogradu, na crnogorskom primorju i u Njemačkoj. Ipak, godinama ih je boljela činjenica da ne mogu da dobiju potomstvo i to je bacalo sjenku na njihovu bračnu sreću.

Pjevačica je imala zdravstvenih problema zbog kojih nije mogla da ostane trudna, ali je mogla snage da progovori o ovoj temi:

“Imam veliki problem sa štitnom žlijezdom, a ako ona nije zdrava, ne dozvoljava da dođe do trudnoće. Sada sam u fazi da to rješavam, nadam se da ću uspjeti sve da prebrodim. Imam i dosta godina i ne smIJem da izgubim nijedan dan – rekla je Sanja. .

Posljednjih godina nije toliko često u medijima, ali i tokom ti prilika nije govorila da li je spremna da odustane od ove borbe i da li se nešto promijenilo u njenoj borbi za izlječenje. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending