Pratite nas

Poznati

Mala žena, ali slavna: ONE SU “DŽEPNE VENERE” SVJETSKOG DŽET SETA

Published

on

Dokaz da u svijetu slavnih visina nije nikakva prepreka, pokazuju Shakira, Eva Longoria, Salma Hayek, Kim Kardashian, Mila Kunis…

Kolumbijska pjevačica Shakira, jedna je od najatraktivnijih zvijezda na svijetu, visoka je samo 157 cm. Sa španskim nogometašem Piqueom ima dva sina, kojima su dali imena, Milan i Saša. Shakira je od Piquea starija 10 godina, ali u sretnoj vezi su 11 godina.

Eva Longoria visoka je također 157 cm. Zvijezda serije ‘Očajne kućanice’ napunila je ovih dana 46 godina, ali i dalje je zaštitno lice mnogih kozmetičkih i modnih brendova, i san mnogih muškaraca.

Kylie Minogue iste je visine kao Shakira i Eva – 157 cm. Pjevačica danas ima 52 godine, a i dalje je najprodavanija australijska pjevačica svih vremena sa prodatih 70 miliona albuma širom svijeta. I američka glumica Hilary Duff visoka je 157 cm.

U grupu ‘džepnih venera’ spadaju i Natalie Portman (160 cm), Ariana Grande (157 cm), Salma Hayek (157 cm), Kim Kardashijan (159 cm), Scarlett Johansson (160 cm), Mila Kunis (157 cm)… (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending