Pratite nas

Zanimljivosti

Fitnes trenerica pravi smutije i njeguije kožu: NJEN NAJBOLJI LIJEK JE “SPE*MOMICIN”

Published

on

Jedna Britanka otkrila je da je glavni sastojak njene dnevne rutine – sprema!

Trejsi Kis, majka dvoje djece iz Britanije, ispričala je na društvenim mrežama kako je pobijedila različite bolesti ispijanjem smutija u koji doda kašičicu sjemene tečnosti, a koju dobija od prijatelja.

“Osjećala sam se iscrpljeno i nisam imala energije, ali sada sam puna elana i moje raspoloženje se popravilo. Svaka serija ima drugačiji ukus, u zavisnosti od toga šta je moj prijatelj jeo. Ako je pio alkohol ili jeo nešto jakog ukusa poput špargli, molim ga da mi to kaže kako bih znala da tog dana ne pijem samu s*ermu. Namirnice poput ananasa i peperminta čine njen ukus boljim i tada ću je rado popiti iz kašike”, objasnila je.

Kis kaže i da njeni prijatelji smatraju da je čudna zbog ovog bizarnog rituala, ali i da nju nije briga. Kako kaže prijatelj joj tri puta nedeljno isporučuje “tečnost”.
“Znam da je zdrav, da ne puši, ne pije i ne drogira se, a natjerala sam ga da se testira na polno prenosive bolesti. Kada sam mu se prvi put obratila sa ovom idejom, brinuo se da ću njegovu spe*mu iskoristiti kako bih zatrudnila. Kada sam ga uvjerila da je to zbog moga bjuti režima, složio se – uostalom, redovno mu je pri ruci!”, kaže Trejsi koja je inače personalni fitnes trener i nutricionista.

Sjemenu tečnost drži u frižideru, a miješa je sa voćem, sjemenkama, kokosovim ili bademovim mlijekom. Kako kaže, često je pije i samu, bez dodataka.

Ali to nije jedini način kako je koristi. Po savjetu kozmetičarke i rozaceu, narodski rečeno crvenilo lica, leči tako što spermu maže na kožu. Pomiješa je sa bjelancima i uljem lavande, a zatim je ostavi na licu 15 minuta. To radi tri puta nedeljno.

“Želim takvu vezu u kojoj će me partner svakog jutra pitati da li želim jednu ili dvije injekcije sperme u svom smutiju”, kaže 0na (Naj portal)

Zanimljivosti

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Published

on

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Bivši vozač Formule 1 i brat legendarnog Michaela, Ralf Schumacher, prije dva mjeseca izazvao je veliku pažnju kad je objavio da je homoseksualac.

15 godina mlađi partner

Na društvenim mrežama objavio je fotografiju s 15 godina mlađim partnerom Etienneom Bousquet-Cassagneom i priznao da je dvije godine s njim u vezi. Uslijedilo je puno pozitivnih reakcija na autanje, među ostalima, i ona njegovog sina Davida.

No sada se oglasila Ralfova bivša supruga Cora, s kojom ima spomenutog sina, a bili su u braku 14 godina, do 2015. Njih dvoje su nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima. Ali Cora sada u intervjuu za Spiegel tvrdi da se osjeća prevareno.

Govori kako nije znala da joj bivši muž ima dečka niti da je homoseksualac iako se, kako ističe, o tome pričalo još dok je bio u Formuli:

– Voljela bih da je Ralf bio otvoreniji prema meni ili da me na neki način uključio u tu odluku. To bi bilo poštovanje prema meni.

Tokom njegove karijere bilo je puno priča i često sam ga pitala je li što od toga istina. Uvijek je sve negirao govoreći mi da umišljam. Čak mi je savjetovao da potražim stručnu pomoć. I onda kad je objavio da je homoseksualac, zaista sam se osjećala izdano, kao da me pogodio nožem. Teške objave poput ovih uvijek utječu na ljude oko vas, uključujući bivšu suprugu s kojom imate dijete. Osjećam se kao da sam potratila najbolje godine svog života. Često se pitam je li ikad bio potpuno iskren prema meni.

Mi smo par

Na ovo je odlučio reagirati Schumacherov dečko. Bousquet-Cassagne je u prvom javnom istupu u intervjuu za RTL rekao: “Razočaran sam Corinim izjavama. Mislio sam da imamo dobar odnos s njom zato što smo se Ralf i ja ranije našli s njom.

– Ona me pitala spavamo li nas dvojica zajedno, a ja sam joj odgovorio: ‘Naravno, da. Mi smo zajedno, mi smo par.’ Ona je reagirala tako da joj je bilo drago zbog nas i to je bilo super. Proveli smo divnu sedmicu s Corom. Zato sam razočaran onim što sada govori.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending