Pratite nas

Kućni ljubimci

OVO ĆE VAS NASMIJATI DO SUZA: Ljubimci uhvaćeni na (ne)djelu (FOTO GALERIJA)

Published

on

Kućni ljubimci u čas postanu dio porodice. Obožavamo ih i ne možemo bez njih pa čak i onda kad rade neke stvari koje nam donose štetu.

Ovi slatkiši su uništili svojim vlasnicima neke vrijedne stvari, ali niko od njih nije napravio čak ni tužnu facu. Njima je baš sve dozvoljeno… Pogledajte zbirku slatkih nevaljalaca.

Napravio je rupu u svom ručniku i sada ga nosi kao plašt

Radnica mjeseca

Ah, i tako ne smijem nigdje putovati

Ne znam kako se ovo dogodilo!

Čula sam supruga da vrišti u kuptilu i zatekla ovaj prizor

Evo, otvorio sam ti vrata!

 

Pas mi je pojeo zadaću! Ali stvarno!

I onda je malo prilegla usred svega ovoga

Šta mislite koji od njih dvojice je kriv za ovaj nered?

Dva mangupa su uništila kauč

Eto, sad se više ne trebaš brinuti oko računa! Nema ih više

Nisam ja! Zaista ne znam ko je ovo mogao napraviti, sram ga bilo!

Kakva je ovo zvijer?!

 

Kućni ljubimci

Vlasnik je odglumio da je mrtav: Pogledajte kako su reagovale mačke, a kako pas (Video)

Published

on

Oni koji dom dijele sa psima i mačkama najjasnije mogu vidjeti razliku među njima. Dok mačke bije glas da im nije stalo do ljudi, psi su poznati kao odani stvorovi. Jasno, nije istina uvijek takva: mnoge mačke mare za svoje ljude, samo to ne pokazuju na isti način kao i psi, dok ima pasa koji se neće pretjerano uznemiriti kad im se vlasnik uplaši.

Jedan je muškarac odlučio na zabavan način još jednom pokazati razliku između ovih životinja. U ruci je nosio zdjelu s hranom kad se naglo srušio i umirio.

Mačke su odmah došle do njega i počele jesti hranu, a nisu se libile malo mu gurnuti prste kako bi se dočepale keksića koji se sakrio ispod njih. Nijedna mačka nije posvetila pažnju činjenici da se njihov čovjek nalazi u neobičnom položaju niti je odlučila istražiti što se događa.

Pas je, s druge strane, posve ignorisao keksiće koji su se prosuli po podu. Njega je zanimalo šta se događa s voljenim mu vlasnikom i je li dobro.

Jasno, obje vrste životinja imaju vrhunski sluh i jasno čuju da on diše, ačo pas je svejedno odlučio da provjeri da li je sve u redu. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending