Pratite nas

Poznati

Šaljiv komentar u vezi komšijske avlije: POGLEDAJTE KAKO KAKANJSKI UMJETNIK ŠPRDA SA HRVATSKIM MJERAMA ZABRANE ZA BOSANCE I SRBE

Published

on

Za 25 – godišnjeg kakanjskog umjetnikas Edina Šahinovića kažu da je slikar sa posebnim darom. On se se najviše bazira na izradu portreta, isključivo olovkom, koji na jedan način mogu okarakterisati početke ovog mladog umjetnika. On je prvo radio portrete svojim prijateljima kao poklon, da bi sada stvorio već jednu veliku mrežu ljudi koji konstantno žele izradu novih portreta, za koje mu naravno plaćaju.

Uradio je na stotine portreta, naslovnih strana knjiga, karikatura…. Ovih dana je ponovo bljesnuo. Nakon što je Hrvatska uvela karantin za državljane BiH, on je to prokomentarisao na njemu svojstven umjetnički način – fotografijom. Sve je okrenuo na šalu.

Uradio je komičnu fotografiju, koja priznat ćete, ako ništa drugo izmami osmjeh na licu. Svoju šaljivu reakciju on je prokomentarisao na društvenim mrežama ovim riječima:

“Kako smo svakodnevno bombardirani informacijama, a i u opisu posla mi je trenutno da sam upućen u aktuelna dešavanja u državi i regionu, učinilo mi se zanimljivim da uradim komentar na karantin pri ulasku u komšijsku avliju – kaže Šahinović i dodaje:

– Ima stih iz pjesme poznatog muzičara koji kaže: ‘Srce hoće more, novčanik kaže ne more…“ To je i danas aktuelno, osim novčanika, sad i na granici dobijemo taj odgovor – napisao je Edin Šahinović.

Poznati

Ana Bekuta proslavila 65. rođendan: EVO KO JE STIGAO OD KOLEGA

Published

on

Ana Bekuta, pjevačica i članica žirija “Zvezda Granda”, jučer je proslavila svoj 65. rođendan.

Povodom toga za svoje najbliže prijatelje i članove porodice napravila je slavlje u restoranu.

Od poznatih lica na rođendanu folk zvijezde pojavile su se njene koleginice Lepa Brena i Milica Pavlović.

Slavlju su prisustvovali i njeni unuci Sonja i Branko te na taj način joj uljepšali ovaj poseban dan.

Tako su se mnogobrojni fanovi, prijatelji, kolege i saradnici oglasili putem društvenih mreža i Ani poželjeli samo najljepše želje povodom rođendana.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending