Pratite nas

Poznati

Hoće da bude i “nad popom pop”: KAKO JE NADA TOPČAGIĆ RASPLAKALA AZEMINU GRBIĆ U BEOGRADU

Published

on

Poznato je da Nadu Topčagić bije glas prodate duše. Sklona je manipulacijama, pa i spletkama. Iako bosanska muslimanka, ona u Srbiji pokušava da bude najveća Srpkinja, zbog čega joj se domicilni srpski pjevači i pjevačice smiju iza leđa.

Bila je u Vukovaru, pjevala četničke pjesme. Ali jedan detalj je malo poznat javnosti. Desilo se u maju 1992. Godine, kada je u Beogradu organizovana humanitarna priredba protiv rata u Sarajevu i za pomoć Sarajlijama.

Nastupali su Mirosolav Ilić, Vera Matović, Šeki Turković, Azemina Grbić, Nada Topčagić, Esad Plavi, Alma Alta, Dobrivoje Topalović, Branka Sovrlić, Šaban Šaulić… Dogovor je bio da svi uesnici, a bilo ih je tridesetak pjevaju ljubavne pjesme…. Tako je i bilo, dok na scenu nije izašla Nada Topčagić.

Nastupala je iza Šekija Turkovića, koji je otpjevao tadašnje hitove “Pogledaj me jednom nežno”, “Stani čoveče, stani” I “Spomenar”. Sjajno ga je publika primila, tražila da se vrazi na sceu, ali zbog velikog broja učesnika nije bilo šanse da se bilo ko vraća na bis.

Korektno je publika dočekala i Nadu Topčagić, uz poneki poklik iz dvorane “Srbija, Srbija…”, a onda je ona raspalila “Oj vojvodo Sinđeliću”, “Marširala kralja Petra arda” i ostale pjesme iz tada nepoželjnog repertoara na koncertnim priredbama. U dvorani delirijom. Ne dozvoljavaju nadi da ode s pozornice….

Iza scene haos. Azemina Grbić plače. Neće da izađe na scenu, ne smije. Strahuje od zvižduka iz dvorane. Pokušavaju a je smire Miroslav, Šaban, Vera Matović….Na kraju je nisu uspjeli ubijerditi da izađe na scenu, već je odlučila da se vrati kući.

U tom period se pojavljuje Nada Topčagić. Vidno uzrujana. Krivo joj što je Azemina Grbić tako reagovala:

“Šta hoćeš balijkuro… – obratila se uplakanoj Azemini.

Pravo je čudo da se nije desio veći skandal. Miroslav Ilić je baš zagalamio na Nadu, nazvavši je ljigavicom, a Vera Matović je, pazeći na Azeminu Grbić, samo rekla:

“Srbijanka sam, ali nikada ne bih ovako provocirala ljude i kolege. Nado, stidi se. Ti si Bosanka i ne možeš biti veća Srbijanka od mene, ali nemoj nas brukati – skresala joj je u lice Vera Matović. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending