Pratite nas

Poznati

Moj je život igra bez granica: DANAS BI TOŠE PROSLAVLJAO 40. ROĐENDAN!

Published

on

Fanovi i prijatelji širom regije i šire, na današnji dan, 25. januara, prisjećaju se svog omiljenog pjevača, makedonskog slavuja Toše Proeskog. Da je živ, Toše bi danas proslavio svoj 40. rođendan.

Nažalost, sudbina je zapisala drugačije. U dobi od samo 26 godina Toše nas je prerano napustio, ali je iza sebe ostavio veoma bogatu muzičku riznicu. Veliki čovjek i humanist, tek je mali dio svega onoga što je Toše bio za života.

Mladića koji je osvajao prekrasnim osmijehom, prije svega krasila je skromnost, a uvijek je isticao da je ljubav ono što treba pokretati ljude. U cijeloj regiji nema kolege muzičara koji za pjevača nije imao uvijek samo riječi hvale. Tošine riječi :

˝Ne želim da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite mnome˝ – govorio je Toše.

Za brojne obožavatelje Toše Proeskog, vrijeme je stalo 2007. godine, ali balkanski princ i dalje živi kroz svoje pjesme i djela.

Pjevač Toše Proeski izgubio je život u 26. godini u saobraćajnoj nesreći na autocesti A3 Zagreb – Lipovac u novembru 2007. godine. Žalosna vijest u rekordnom roku obišla je regiju kojom je zavladala tuga. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending