Pratite nas

Poznati

Spomenar: VID BOSANCA, VIDI MU BRKOVA!

Published

on

Legendarni kompozitor i harmonikaš Dragan Stojković Bosanac se nedavno osjećao nostalgično, te je listao stare fotografije. Mnogo mu je lakše listati fotose, nego hitove.

Nema iole poznatije zvijezde, a da sa njim nije ostvarila velike diskografske uspjehe – od Bešlića, preko Đurišićke. Konjevića, do Bekute ili Zmijančeve.

Prelistavajući svoj album, Bosanac je pronašao fotografiju staru nekoliko decenija. U društvu je četiri veoma popularne pjevačice narodne muzike koje su i danas i te kako aktuelne.

“Da li biste nas prepoznali? – upitao je Stojković pratioce na društvenim mrežama, a ubrzo zatim su uslijedila nagađanja.

Na fotografiji su Vesna Zmijanac, Biljana Jeftić, Ana Bekuta i Vera Matović. Svaka od njih je godinama uspješno sarađivala sa njim, tu su nastali i veliki hitovi. A sa Vesnom je bilo i nešto više. Umalo nije pukao Bosančev brak. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending