Pratite nas

Poznati

Prošetao ulicama rodnog grada: SARAJLIJE TOPLO DOČEKALE ŽELJKA BEBEKA I PJEVUŠILE “DA ZNA ZORA”

Published

on

Rođeni Sarajlija, koji je nakon opsade Sarajeva, preselio u Zagreb, poručivši tada da je otišao u Hrvatsku da bude sretan sa svojom porodicom.

“Moja domovina je ondje gdje sam sretan i siguran – kazao je tada na novinarsko pitanje da li je izdao Sarajevo i sarajevske kolege u vrijeme opsade glavnog grada BiH.

Sve minule godine legendarni roker I član prve postave “Bijelog dugmeta” održavao je veze sa rodnim gradom. NIje mogao ni ovih dana, a da ne prošeta ulicama svoje mladosti. Kaže, da je sa porodicom skijao na Kupresu, a po povratku nije mogao da “ne popije kavu” na Baščaršiji

“Nije potrebno pričati o mojoj vezi sa Sarajevom. Za šeher me vežu brojne uspomene i prijateljstva. Uvijek se vratim u lijepe trenutke 70-ih i 80-ih godina, na lijepa rokerska vremena. Na samim muzičkim počecima nekako mi je bilo najljepše. Nažalost, ove godine nećemo na tradicionalno skijanje na Bjelašnicu i Jahorinu, jer ima puno ljudi i velike su gužve – kazao je za “Faktor” Željko Bebek.

Otkrio je da priprema nove pjesme, ta da će na proljeće obradovati svoju publiku.

“Objavit ću 2-3 nove kompozicije. Novost u svemu tome je da će uz mene biti i moj sin Zvonimir na gitari. Uskoro ćemo objaviti i jedan duet, da svijet čuje kako Zvone pjeva – kaže pjevač.

Prilikom šetnje centrom Sarajeva pjevač se fotografisao sa ljubiteljima njegovih pjesama koji su mu dijelili komplimente i govorili da je kao vino i da mu godine ništa ne mogu.

“Lonac ide na vodu sve dok se ne razbije – prokomentarisao je Bebek. (Naj portal)

 

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending