Pratite nas

Poznati

Prodaju “mu*a” za bubrege”: DARKO LAZIĆ, ŠERIF KONJEVIĆ, SORAJA…. HVALE SE “ROLEKS” LAŽNJACIMA!

Published

on

Većina balkanskih zvijezda pati od brendirane robe. Oni smatraju što poznatija marka, to su prestižniji. Neki, i liječe komplekse na takav način…

Poznato je da su najveći estradni kompleksaši Šerif Konjević, Dragan Kojić Keba, Lepa Brena, Zorica Marković…. Oni “pate” za markama, ali su stipse kada treba platiti. Opredjelili su se za “crno tržište” i to preko šanera koji ih snabdijevaju sa crnog tržišta u zemljama zapadne Evrope.

Njihovim stopama su krenuli mlađi, a popularni. Za sada su otkriveni Darko Lazić, Ana Korać, Soraja Vučelić. Koji su “pali” na “Roleks” satovima, te Selma Bajrami, koja je provaljena na markiranim parfemima (a kupila ih je na pijaci)

Zahvaljujući njemačkom Instagram profilu “Munichwristbuster”, koji se bavi lovom na lažnjake, na spisku slavnih svjetskih, našle su se i neke balkanske zvijezde.

Među njima je Darko Lazić, koji često u prvi plan stavlja “Roleks jahtmaster” čija vrijednost iznosi oko 30.000 eura, ali izgleda da zapravo ima dobru kopiju ovog modnog detalja. Nedavno se u medijima pisalo i da je za rođendan još jedan sat istog brenda dobio i od vjerenice Marine Gagić.

Odmah za njim osvanula je i Soraja Vučelić, koja posjeduje i nosi lažan “Roleks dej-dejt”, a kako su objasnili na pomenutom profilu na njenom modelu se mogu vidjeti tipične karakteristike koje čine lažni sat – njegove dimenzije su veće u odnosu na originalni, previsoko je postavljen, a u maski zupčanika urezi su preduboki. To da je lažnjak deblji u odnosu na original, jasno je i po unutrašnjoj ivici kućišta.AD/

Na listi je i Ana Korać, koja se vrlo često hvali bogatsvom koji posjeduje. Starleta nosi “roleks sabmariner halk”, čija je cijena oko devet hiljada eura. Kako ova stranica tvrdi, boja njenog sata nije ista kao na originalu i da je to dovoljno da se shvati da je u pitanju lažnjak.

Gledajući ovo današnje estradno sivilo, misli odlutaju na balkanska slavna imena koja su robovala I robuju brendiranoj garderobi i nakitu, ali se nikada u tom pogledu nisu previše eksponirali. To su, prije svih, Dragana Mirković, Nazif Gljiva, Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Zorica Brunclik…. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending