Pratite nas

Zdravlje i ljepota

NADUTOST STOMAKA: Kako riješiti tegobe za nekoliko minuta (recept)

Published

on

Nadimanje je neprijatan simptom koji može uticati na vaše aktivnosti, zdravlje i kvalitet života.

Ukoliko imate ovakve tegobe, pravo rješenje je da bolje analizirate svoju ishranu i otkrijete koje namirnice vam ne prijaju. Mahunarke, kupusasto povrće, prerađena hrana, začinjena i ljuta hrana mogu biti uzročnici nadimanja.

Takođe, ukoliko se često suočavate sa ovom tegobom, neophodno je da porazovarate sa svojim ljekarom.

Preporučuje se i konzumiranje čaja od korijena maslačka, kao i blago masiranje uznemirenog stomaka kružnim pokretima.

Kod nadutosti može pomoći i akupresura. Kada vas muči nadimanje, pritisnite sa dva prsta tačku sa unutrašnje strane šake, između trećeg i četvrtog prsta i lagano masirajte. Ova tačka stimulliše sistem organa za varenje i podstiče izbacivanje viška vazduha iz crijeva, ali i pogodna je i za metabolizam. (Naj portal)

Zdravlje i ljepota

DE LA LUNA, 100% prirodni eliksir: Neka vam koža bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti

Published

on

DE LA LUNA, 100% prirodan eliksir, pruža izuzetnu njegu i najzahtjevnije kože. Toliko zdrav da može i da se jede (regeneriše sluzokožu želuca).

Spoj određenih ljekovitih trava u preciznim razmjerama, pčelinjeg voska i maslinovog ulja daje eliksir koji trebate imati u kućnoj apoteci.

Ova magična formula pomaže kod upala, bubuljica, ojeda, crvenila, iritacija, osipa, opekotina, gljivičnih infekcija, herpesa, ispucale i suve kože, ujeda insekata…

Pomaže kod regeneracije kože, hidrira i efikasno spriječava nastanak novih i ublažava već postojeće bore. Eliksir De la Luna sadrži vitamine, minerale, proteine, masne kiseline.

Koža treba da bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti. Neke bezbrižnosti možete da kupite.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending