Pratite nas

Poznati

Gdje je danas dr. Igi: “OČI BOJE DUGE” MJESEČNO SU MU DONOSILE 20.000 EURA!

Published

on

Mnogi će, vjerujemo, uživati uz dens pjesmic “Oči boje duge”, s kojom vas podsjećamo na veliku zvijezdu iz deedesetih godina Igora Todorovića, u narodu poznatijeg Doktor Igija.

Ovaj momak je suvereno vladao scenom devedestih godina sa hitovima poput “Oči boje duge”, ali i mnogi drugi. Denser je tada uspijevao da zaradi i po 40.000 maraka (20.000 eura) mjesečno, Igijeve pjesme se i danas slušaju, ali nastupa više nema.

“Ja sam devedesetih bio pun kao brod, zarađivao po 15.000-20.000 eura mjesečno. Meni su najljepše godine u životu upravo te devedesete, bio sam mlad, uživao sam, dosta putovao, zaradio mnogo para i najljepše od svega je što sam ih zaradio pošteno, nikome nisam ukrao, ni oteo. Imao sam tri automobila, jahtu, gliser. U to vrijeme sam mogao po 15, 20 drugara da vodim na skijanje, radilo se jeste, ali se i uživalo”, rekao je jednom prilikom Doktor Igi.

Nakon vrtoglave popularnosti nestao je sa scene, para je bilo sve manje, a dens muzika je pala u zaborav. Igor Todorović je danas, vjerovali ili ne profesor fizičkog vaspitanja. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending