Pratite nas

Zanimljivosti

Amir Pecar nudi vikendice za odmor: OVDJE JE SPAVALA BRANKA SOVRLIĆ, IMAMO OBODIN FRIŽIDER…

Published

on

Pred novogodišnje praznike kada su svi u pronalasku savršene lokacije za odmor, na Facebooku se pojavio oglas koji je nasmijao gotovo sve korisnike.

Naime, Amir Pecar je objavio veoma zanimljiv post na svom profilu u kojem je naveo sva moguća mjesta koja možete iznajmiti za odmor u periodu praznika koji su pred nama, a to su vikendica, stan, kuća za odmor.

Prenosimo Amirov status u cjelosti.
Budući da je vrijeme praznika pred nama, spremio sam vam mali tumač oglasa za najam lokacije za odmor (stana, vikendice, kuće za odmor).

1. U RETRO STILU – vlasnik je veći dio života proveo prebacujući stare stvari iz stana i firme u vikendicu. Najnovija stvar tamo je Obodin frižider iz 1986.godine.

2. NA MIRNOM MJESTU – vikendica je udaljena oko 85 kilometara od centra dešavanja. Ako npr.skijate, morate biti takmičar u biatlonu da se do ski lifta probijete kroz vukove i lisice. Ovaj fantastični trening i velika šansa da se izgubite u šumi,vam omogućava da se nakon samo tri dana osjećate sretnima kada vidite drugo ljudsko biće. Dakle, promiče duh novogodišnjih praznika.

3. POGODNA ZA SMJEŠTAJ DO 12 OSOBA – ima 3 kreveta, ostalo su uračunati kvadratni metri prostora na podu, ali sa ergonomski oblikovanim brodskim podom iz 1982.godine. Pozicije na podu su jasno obilježene, kako bi ostao koridor za toalet u slučaju da nekome prigusti u gluho doba noći, a pri tom se uspije iskobeljati iz vreće za spavanje. Noćni pišač mora da se elegantno kreće u koracima engleskog valcera između kolega smještenih na podu.

4. POVOLJNO – najam po noći je 200 maraka, ali morate uzeti najmanje 45 dana u komadu. Za Novu godinu, cijena za 3 dana je oko 60.000 KM.

5. PARKING OBEZBJEĐEN – obezbjeđen parking predstavlja širok zamah ruke domaćina, koji pokazuje potez uz samu cestu, uz rečenicu “evo tu se poredajte”. Čupanje vlastitih auta, nakon tri dana boravka od strane nadležne službe ili dobrog samarićanina sa quattro pogonom je zagarantovan.

6. PRODAVNICA U BLIZINI – već smo konstatovali da ništa tu nije u blizini, pa se nemojte zavaravati da je i sa prodavnicom drugačija situacija. Ako se probijete do same prodavnice, sadržaj je slijedeći: pašteta nepoznatog proizvođača, vigor votka, čudni rizling u kojem se sunce presijava kao u kaleidoskopu, ćumur za roštilj, Eurokrem blok, Frondi, mesni narezak, pola hljeba i polovina Poli salame u najlonu sa potpuno razvijenom kulturom plijesni na prvoj šniti. Sve po jedan komad. Ako neka od dama treba higijenske uloške, gazdarica granapa ima pakovanje pod šankom, ali onih starih na kojima mogu spavati do dvije osobe.

7. OSOBE IZ SVIJETA ESTRADE SU BORAVILE KOD NAS – Branka Sovrlić jednom prespavala.

8. BORAVIĆETE SAMI U PROSTORU – nećete, vlasnik će doći svaki dan da vas obiđe i vidi da li se još uvijek drži ručka na Obodinu i biće bijesan što neko sjekiru za drva nije ostavio na mjesto. Ljubazno ćete ga ponuditi rakijom i uhvatiti sebe 12 sati kasnije kako pripiti raspravljate o politici i “nikad rahatluka k'o prije” jer se lik nikada nije makao iz kuće. Naravno, ide i priča o Branki Sovrlić.

9. SMJEŠTAJ ETAŽNOG TIPA – znači da je neko najebao jer će ga zapasti spavaonica pod samim krovom kuće i moraće da se penje i silazi preko stepenica koje se penju kroz prolaz širine struka Naomi Campbell sa 17.godina. Naravno, po pravilu, najdeblji volontira da ide gore da spava.

10. SOPSTVENO GRIJANJE – siguran znak da ćete ložiti k'o mutavi 0-24. Pucketanje vatre uz kamin je ugodno, ali kada peć nije uzeta na otpisu iz firme u kojoj je radio vlasnik i bila je predviđena da zagrijava željezo za kovanje i da se u nju trpa Kreka visokokalorični ugalj. Tako da kada 30.12. počnete ložiti drva u nju, ona postigne optimalnu temperaturu negdje oko 3.januara naredne godine. (Naj portal)

Zanimljivosti

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Published

on

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Bivši vozač Formule 1 i brat legendarnog Michaela, Ralf Schumacher, prije dva mjeseca izazvao je veliku pažnju kad je objavio da je homoseksualac.

15 godina mlađi partner

Na društvenim mrežama objavio je fotografiju s 15 godina mlađim partnerom Etienneom Bousquet-Cassagneom i priznao da je dvije godine s njim u vezi. Uslijedilo je puno pozitivnih reakcija na autanje, među ostalima, i ona njegovog sina Davida.

No sada se oglasila Ralfova bivša supruga Cora, s kojom ima spomenutog sina, a bili su u braku 14 godina, do 2015. Njih dvoje su nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima. Ali Cora sada u intervjuu za Spiegel tvrdi da se osjeća prevareno.

Govori kako nije znala da joj bivši muž ima dečka niti da je homoseksualac iako se, kako ističe, o tome pričalo još dok je bio u Formuli:

– Voljela bih da je Ralf bio otvoreniji prema meni ili da me na neki način uključio u tu odluku. To bi bilo poštovanje prema meni.

Tokom njegove karijere bilo je puno priča i često sam ga pitala je li što od toga istina. Uvijek je sve negirao govoreći mi da umišljam. Čak mi je savjetovao da potražim stručnu pomoć. I onda kad je objavio da je homoseksualac, zaista sam se osjećala izdano, kao da me pogodio nožem. Teške objave poput ovih uvijek utječu na ljude oko vas, uključujući bivšu suprugu s kojom imate dijete. Osjećam se kao da sam potratila najbolje godine svog života. Često se pitam je li ikad bio potpuno iskren prema meni.

Mi smo par

Na ovo je odlučio reagirati Schumacherov dečko. Bousquet-Cassagne je u prvom javnom istupu u intervjuu za RTL rekao: “Razočaran sam Corinim izjavama. Mislio sam da imamo dobar odnos s njom zato što smo se Ralf i ja ranije našli s njom.

– Ona me pitala spavamo li nas dvojica zajedno, a ja sam joj odgovorio: ‘Naravno, da. Mi smo zajedno, mi smo par.’ Ona je reagirala tako da joj je bilo drago zbog nas i to je bilo super. Proveli smo divnu sedmicu s Corom. Zato sam razočaran onim što sada govori.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending