Pratite nas

Poznati

Zapjevajmo, jer najgore je prošlo: RIFAT TEPIĆ SKINUT S RESPIRATORA!

Published

on

Ni legendarnog i dragog Rifata Tepića nije zaobišla korona. Dugo se borio bori se još uvijek.

Prema riječima njegovog prijatelja i višegodišnjeg saradnika Bekira Agića, Rifatovo zdravstveno stanje je krenulo nabolje.

“Trenutno je skinut sa respiratora, a već duže vrijeme u bolnici. Bio je u veoma kritičnim situacijama gdje su sekunde odlučivale o njegovoj budućnost. Čujemo se skoro svaki dan Meho Hrštić, Hako Obić, ja i još raje sa nekim od njegove porodice o njegovom stanju – objavio je Agić, te kazao da su razgovarali telefonski dvije minuta.

– Rifat još uvijek ima otežano disanje i pomalo se kreće oko kreveta. Toliko jak čovjek po prirodi da toliko klone, što sam osjetio u njegovom glasu, da Bog sačuva – dodao je Bekir.

Još je dodao da tokom rada na četiri zajednička albuma i nekoliko singlova Bekir nikada nije sa Rifatom imao nesporazuma.

“Ja sam ga doživio kao čovjeka dobrih namjera, humanitarac, vrhunski glasovnih mogućnosti, miran, povučen, u namazu, pravi profesionalac na bini, muzičari znaju kakav je. – zaključio je Bekir Agić.

A mi dodajemo – a ko to može ružnu kazati ili mrko pogledati na plemeitog Krajišnika i pjevača ljudeskeru!? (Naj potal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending